Головна  →  Новини  →  13 вересня 2013

Юні шевченківці візьмуть активну участь в Олімпійському уроці

14 вересня у День фізичної культури і спорту в столиці України Києві на Хрещатику відбудеться унікальна спортивна акція – Всеукраїнський Олімпійський урок. Відчути себе не лише глядачем спортивного дійства, а й повноправним учасником зможе кожний бажаючий, прийшовши цього дня на Майдан Незалежності.
Дев’ятий рік поспіль Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України проводять Всеукраїнський Олімпійський урок з метою залучення дітей та молоді до активних занять спортом, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, утвердження здорового способу життя та популяризації олімпійського руху. В Олімпійському уроці візьмуть участь й учні шкіл Шевченківського району.

Упродовж декількох годин на 40-ка спортивних майданчиках за участю Олімпійських чемпіонів та призерів і вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл пройдуть майстер-класи, показові тренування, змагання тощо. Родзинкою цьогорічного Уроку стануть змагання стрибунів з жердиною «Стрибки на Майдані».
Водночас, протягом Олімпійського тижня для учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Шевченківського району буде проведений урок: «Спорт та фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру».
Заходи відбуватимуться в рамках нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Всі подробиці та особливості проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку-2013 ви знайдете на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України(www.noc-ukr.org).
Перейти до спискуВерсiя для друку