Головна  →  Новини  →  27 лютого 2014

Вони чекають на вашу допомогу!

Починаючи з 25 лютого, в рамках проекту «Добре серце» розпочато акцію «Врятуй пухнастих». Ініціатором цього доброчинного заходу виступила заступник комітету з гуманітарних питань Громадської ради при Шевченківській райдержадміністрації Ліна Яківна Пескіна. Впродовж місяця учасники заходу, користувачі та працівники бібліотеки, мешканці району збиратимуть у бібліотеці ім.. М.Костомарова корм, медпрепарати, повідки, миски і інше, для собак, що мешкають у притулку «Щаслива лапа».

Сьогодні учні 7 класу переглянули мультимедійну презентацію «Завжди поряд», про породи собак, про ту службу яку несуть ці вірні тварини з глибокої давнини до цього дня, послухали цікаві історії про найвизначніших собак, яким встановлені пам'ятники у світі. Про все це розповідала Дарина Клепикова - спеціаліст Фонду «Щаслива лапа». Також учасники заходу ознайомились з сайтом фонду.
Працівники бібліотеки провели огляд книжкової виставки «Любить учитесь у собак, люди». Ось таким був один із заходів нашого міні-проекту «Добре серце».
А на закінчення хочеться процитувати кілька рядків з віршу представленого на виставці, як на нашу думку дуже актуального сьогодні:


Собака не кусает без причины,
Она за деньги друга не предаст,
В беде собака ближнего не кинет…
Поэтому собаки лучше нас.

Перейти до спискуВерсiя для друку