Головна  →  Новини  →  3 вересня 2013

Магазини продовольчої мережі в проекті «Картка киянина»

Магазини продовольчої мережі в проекті «Картка киянина»

Одним із актуальних питань в столиці та в районі зокрема є питання впровадження проекту «Картка киянина». Утримувачі «Картки киянина» можуть безкоштовно їздити в метрополітені, купувати ліки в мережі аптек комунального підприємства «Фармація» та товари в найбільших мережах супермаркетів зі знижкою.
Так, 03 вересня голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації разом із заступником Віктором Давиденко та керівником Управління соціального заходу відвідав з робочою поїздкою супермаркет «BILLA-Україна», що розташований на Львівській площі, 8.Тим самим очільник району ознайомився з особливостями роботи магазинів торговельної мережі, з якими укладена Угода про співпрацю щодо надання відповідних знижок утримувачам електронної пластикової картки «Картка киянина».
Дана мережа магазинів продовольчої групи є партнерами проекту «Картка киянина», яка успішно реалізується на території Шевченківського району столиці.
Учасники виїзної наради оглянули численні групи товарів, що в даному магазині становить понад 8 тис. найменувань. Також очільник району висловив думку, що вже до кінця 2013 року всі 26 тис. шевченківців, що зареєстровані за програмою «Картка киянина» отримають її у районному управління праці та соціального захисту населення.
Так, з 1 липня поточного року для надання знижок власникам “Картки киянина” в торговельній мережі між Департаментом соціальної політики та Департаментом промисловості та розвитку підприємства Київської міської державної адміністрації та супермаркетами, укладені договори про співпрацю, а саме:
«Білла – Україна» надає знижку в розмірі 7% від вартості товарів (окрім акційних, товарів ТМ Сlever, алкогольних та тютюнових виробів) у роздрібних цінах всім утримувачам „Картки киянина". Таку знижку можна отримати з моменту відкриття магазину до 12-00 у понеділок, вівторок та середу.

 

Фоторепортаж

Перейти до спискуВерсiя для друку