Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Мережу фізкультурних центрів «Спорт для всіх» розширюватимуть

Міська влада планує розширити мережу центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Так, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»планується в рамках проекту створити в кожному районі міста спортивні клуби для надання фізкультурно-оздоровчих послуг киянам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. Про це йшлося під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації.

Наразі в столиці функціонує 23 спортивні клуби в Деснянському та Подільському районах. До послуг населення – 24 спортивні напрямки, а саме: секції з боксу, кікбоксінгу, акробатики, шахів, настільного тенісу, футболу, таеквон-до, айкідо, карате кіокушинкай, самбо, панкратіону, греко-римської боротьби, бально-спортивних та естрадно-спортивних танців, східних танців, брейк-дансу, фітнесу, степ-аеробіки, шейпінгу, рукопашного бою, таїландського боксу, хортингу, а також заняття в тренажерних залах.

Крім того, центри проводять різноманітні фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи в районах, а їхні відвідувачі беруть участь у спортивно-масових заходах міста.

Розвиток проекту «Спорт для всіх» дозволить підвищити значення фізичної культури й спорту в повсякденному житті киян, допоможе зміцнити здоров’я та сформувати серед дітей, підлітків, молоді й дорослого населення моду на здоровий спосіб життя.

Перейти до спискуВерсiя для друку