Головна  →  Новини  →  23 лютого 2022

Олександр Поповцев доручив невідкладно розібратись із відновленням благоустрою після аварійних розриттів на території району


Станом на 23 лютого в Шевченківському районі з початку опалювального сезону налічується 207 аварійних розриттів КП «Київтеплоенерго». Більшість аварій сталося на території мікрорайону «Нивки» - 67 розриттів з простроченими термінами контрольних карток / благоустрій на цих ділянках не відновлено. Більше фото тут.

Про це стало відомо під час виїзної наради т.в.о. голови Шевченківської райдержадміністрації Олександра Поповцева за участі керівників комунальних служб району та підрозділів контролю за благоустроєм.

Олександр Поповцев прокоментував стан справ навколо аварійних розриттів: «Несвоєчасне відновлення благоустрою призводить до погіршення життєдіяльності району та до збільшення кількості скарг від мешканців».

За його словами також незадовільною залишається й ситуація із своєчасним вивезенням листя з прибудинкових територій.

Підсумовуючи виїзну нараду т.в.о. голови райдержадміністрації Олександр Поповцев доручив підпорядкованим структурним підрозділам приділити значну увагу ліквідації всіх розриттів на інженерних мережах, зокрема, дав доручення в оперативному порядку підготувати лист-звернення до КП «Київтеплоенерго» щодо складання графіку відновлення аварійних розриттів та отримання відповідних гарантійних листів на кожен об’єкт.

Також керівник райдержадміністрації доручив службам відпрацювати питання щодо ліквідації тимчасових місць скупчення листя на території Шевченківського району.

Всі роботи з благоустрою необхідно виконати до свята Великодня – до 24 квітня.

Перейти до спискуВерсiя для друку