Головна  →  Новини  →  23 лютого 2022

Володимир Бондаренко: Київська міська рада об'єдналась в єдину фракцію – фракцію України

Київська міська рада об'єдналась в єдину фракцію – фракцію України.

Про це сьогодні, 23 лютого, повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко під час пленарного засідання II сесії Київської міської ради IX скликання.

Як зазначив Володимир Бондаренко, єдине, що Україну сьогодні відділяє від Мордору, – українська армія. Єдине, що відділяє Європу від Мордору, – Україна. І нас продовжать випробовувати на міць, на нерви, на емоції. Штовхати на необдумані кроки та провокувати. Нас будуть далі пробувати нищити мілітарно та економічно.

«Останні місяці Україна переживала низку найсильніших гібридних атак, мета яких була посилити паніку серед населення. Але ми паніці не піддались, два дні тому ми усі бачили погано режисовану виставу із завчасно записаними відео: сценарій відомий, актори погані, результат завчасно зрозумілий. Що може запропонувати Київська міська рада у ці складні дні, що може дати кожен із нас? Об’єднання і згуртованість. І чітку роботу. Сьогодні в цій залі проукраїнські політичні сили. Але цього замало. Сьогодні в цій залі має бути єдина фракція – фракція України. Фракція Києва. Фракція захисту та фракція оборони», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради наголосив, що Київ – не тільки столиця. Київ – серце України, мозок України, душа України. І саме наша справа сьогодні, щоб серце і мозок працювали, а душа жила.

«Наразі ми розпочали спеціальне засідання Київської міської ради, яке буде продовжено за необхідності в будь-який момент. На цьому засіданні ми будемо за спеціальними процедурами обговорювати тільки невідкладні питання безпеки в Києві, захисту Києва та оборони Києва. Ми усі віримо, що і в цей складний час, і в випадку будь-якого загострення Київська міська рада збереться невідкладно, щоб ухвалювати необхідні рішення. Я вірю в нас і вірю в наші сили. І я вірю в Україну! Ми переможемо і на фронті, і тут. Слава Україні», – розповів Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що Київська міська рада й надалі буде проводити пленарні засідання у звичному форматі, де депутати будуть розглядати суто господарські питання за звичними для усіх процедурами. Тобто, спеціальна процедура застосовується виключно до цього пленарного засідання та виключно до питань захисту Києва, які будуть на ньому розглядатись.

За інформацією: https://kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку