Головна  →  Новини  →  21 лютого 2022

Комплексна перевірка Шевченківського району з дотримання вимог законодавства службами у сфері цивільного захисту

21 лютого Державна служба України з надзвичайних ситуацій провела комплексну перевірку виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб Шевченківського району міста Києва. Більше фото тут.

Основні завдання перевірки:

-перевірка діяльності органів управління та сил цивільного захисту щодо їх готовності у разі виникнення надзвичайних ситуацій;

-надання організаційно-методичної допомоги керівному складу місцевих органів виконавчої влади, установ та організації з виконання вимог Кодексу цивільного захисту України.

У заході взяли участь заступник голови комісії з комплексної перевірки - начальник управління техногенної безпеки Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України Тарас Поліщук, т.в.о. голови Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев, голова евакуаційної комісії - заступник голови райдержадміністрації Ганна Островська, керівник апарату райдержадміністрації Віталій Царан, члени комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники спеціалізованих служб цивільного захисту, члени комісії з питань евакуації.

Шевченківський район – є центральним районом м. Києва, саме тому виникає потреба у впровадженні нових підходів до проблеми збереження життя та здоров`я жителів району та своєчасному проведенні попереджувальних заходів та мінімізації наслідків у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Продовжуємо працювати!

Перейти до спискуВерсiя для друку