Головна  →  Новини  →  14 лютого 2022

В бібліотеці ім. С. Васильченка для дітей відбулась онлайн-подія «Любов! Книжки! Блогери!»

14 лютого в бібліотеці ім. С. Васильченка для дітей відбулась зустріч з головною редакторкою журналу «Однокласник» Наталією Степанчук.

Пані Наталія ознайомила наших читачів з книжковими блогерами, яких стає все більше, і вони є однією з найпотужніших сил у промоції читання й просування книжок.

Читання — це тренд, який слід просувати PR-методами, флешмобами, веденням блогів і т.д., бо це важливо. Якщо в дитинстві закласти основи, можна змінити майбутнє. 

Коли ми говоримо про важливість книги, забуваємо, що будь-яка дитина живе мріями, а вони формуються завдяки емоційному фону.

Сучасні гаджети його не формують. Проблема сучасних дітей у тому, що їхні мрії часто не відрізняються від бажань — це зона найближчого комфорту.

А книги розбурхують уяву та привчають мріяти. Це мотивація для подальшого розвитку. Коли дитина читає, у неї формується бачення майбутнього життя.

Середовище – також дуже важливе. Будь-яка дитина, може не хотіти читати, але почувши як розповідають про ту чи іншу книгу, в Інтернеті, на зустрічі з письменником в бібліотеці, можливо вона і обере книжечку до душі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку