Головна  →  Новини  →  10 лютого 2022

Олександр Поповцев провів робочу зустріч із мешканцями щодо вирішення проблемних питань з утримання їх будинку


10 лютого т.в.о. голови Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев провів робочу нараду за участі відповідних керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та ініціативної групи мешканців будинку (за адресою: вул. Володимира Сальського, 33), де склалася проблемна ситуація із наданням послуг. Більше фото тут.

Зокрема, проблемне питання, з яким звернулись мешканці, пов’язана із частими аварійними ситуаціями на внутрішньобудинкових та зовнішніх мережах постачальників послуг центрального опалення, гарячого і холодного водопостачання.

За словами Олександра Поповцева подібні випадки, насамперед, пов’язані із застарілим технічним обладнанням та зношеністю мереж. Окрім цього, очільник району повідомив, що вирішення даної проблеми полягає у капітальній заміні мереж й запевнив мешканців, що в цьому році передбачено відновлення внутрішньобудинкових мереж за згаданою адресою на загальну суму 650 тис грн. Також вже опрацьовується питання спільно з КП «Київтеплоенерго» щодо заміни аварійної зовнішньої теплової мережі, що і призводить до неналежного надання послуг з опалення житлового будинку.

Присутні обговорили всі наявні проблеми, пов’язані з обслуговуванням будинку і наданням послуг та домовились про спільне опрацювання всіх питань.

У свою чергу, Олександр Поповцев дав ряд протокольних доручень підпорядкованим службам з метою всебічного та оперативного сприяння у вирішенні наявних проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку