Головна  →  Новини  →  9 лютого 2022

Знайти своє призначення та обрати професію: Київський молодіжний центр запрошує молодь відвідати безкоштовні консультації із профорієнтації у березні

Починаючи з березня у стінах Київського молодіжного центру стартують безкоштовні профорієнтаційні консультації, які проводитиме досвідчена профорієнтолог та HR-консультантка Євгенія Колєснік.

Завдяки консультаціям кожен зможе визначитися з майбутньою професією, відкрити в собі нові таланти та знайти своє призначення. Окрім того, профорієнтаційні семінари підійдуть тим, хто зовсім скоро буде вступати до університету і не може визначитися зі спеціальністю, а також людям, які усвідомлюють, що присвятили себе не тій справі, про яку завжди мріяли.

Учасники консультацій із профорієнтологом зможуть подивитися на себе новим, свіжим поглядом, дізнаються про 5 своїх унікальних талантів, приміряють на себе нові професії та складуть план реалізації своїх цілей.

«Ми впевнені, що завдання кожного – реалізувати свій потенціал та сильні сторони, але це не так просто зробити самостійно, особливо молодій людині. Власне, саме тому ми вирішили запустити проєкт, що допоможе молоді визначитися з майбутньою професією. І в результаті це буде професія, яка не тільки дозволить використати всі таланти та монетизувати їх, а ще й приноситиме задоволення. Наші консультації спрямовані на глибоке вивчення різних сторін особистості за сучасною методикою. Ми пишаємося тим, що будемо підтримувати молодь у самовизначенні і сподіваємося, що після консультацій кожен зможе присвятити себе улюбленій справі», – сказала кураторка проєкту Євгенія Колєснік.

Зареєструватися на консультації можна за посиланням: https://cutt.ly/rOKdBwv.

Вік учасників: 14-35 років.

Місце, де проходитимуть консультації: вул. Богдана Хмельницького, 51-Б.

Контакти Київського молодіжного центру: (044) 221-92-11;[email protected]

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку