Головна  →  Новини  →  29 січня 2022

В бібліотеці ім. А. Костецького для дітей відбувся конкурс на кращу годівничку «Пташиний друг»

В бібліотеці ім. А. Костецького для дітей щороку проходить конкурс на кращу годівничку в рамках природоохоронної акції «Наша допомога птахам» Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта». Більше фото тут.

Ця дитяча організація входить до Всеукраїнської екологічної Ліги, з якою бібліотека співпрацює вже 25 років.

Наші читачі, учні 4-а та 4-в класів спеціалізованої школи № 82 дуже добре приготувалися до цьогорічного конкурсу – всією сім’єю майстрували годівнички, знаходили цікаву інформацію про птахів, які зимують у наших краях, малювали їх.

Наші юні екологи дуже відповідально віднеслися до виготовлення годівничок, адже турбота про зимуючих птахів – запорука їх виживання в морозну і снігову зиму.

Дерев’яні, із вторинної сировини, зручні та функціональні годівнички зроблені з такою любов’ю і фантазією, що обов’язково приваблять пташок у парку «Нивки», де діти розвісили їх після конкурсу.

Кожен учасник отримав інформаційні матеріали про дитячу спілку «Екологічна варта», клас – грамоту від «Екологічної варти», переможці – цікаві книги від бібліотеки, а всі загалом – чудові емоції та задоволення від виконаної хорошої і потрібної справи.

Ми сподіваємося, що після таких заходів діти з особливою любов’ю ставитимуться до довкілля, оберігатимуть його, щоб майбутнє покоління бачило його красу не тільки на картинках книжок, а й у природних умовах рідного краю. 

Перейти до спискуВерсiя для друку