Головна  →  Новини  →  20 січня 2022

В бібліотеці ім. А. Костецького для дітей відбулась презентація книги Ольги Купріян «Мирослава та інші з нашого двору»

Ця книга, що нещодавно вийшла у Видавництві Старого Лева, – кумедна і щира повість для юних читачів письменниці Ольги Купріян про всі ті дива і перипетії, що трапляються з нами тільки в дитинстві, коли тобі десять і канікули — це ціле життя тривалістю в літо! Більше фото тут.

Микита і Мирослава дружать, сваряться і знову миряться, вчаться заробляти свої перші гроші, вигуляючи песика баби Соні чи маленьку Злату, намагаються викликати Гумову Дупу... А ще проживають разом усі радощі та сум і вміють насолоджуватися малим — як-от клаптиком літака «Мрія» у небі!

Як розповіла сама авторка, майже все у новій книзі – взяте зі справжнього життя. Наші читачі, учні 4-а класу Київської гімназії № 154 весело провели час, дізнались секретний ритуал викликання Гумової Дупи, котра залишає після ритуалу жувальні гумки... Кожен охочий міг поставити питання авторці та придбати книгу з її автографом.

Працівники бібліотеки щиро вдячні пані Ользі Купріян та представнику Видавництва Старого Лева Саломе Енгібарян за чудово проведений час.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку