Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Приватні спортивно-оздоровчі комплекси активно долучаються до розбудови фізкультурно-масового руху в Києві

Приватні спортивно-оздоровчі комплекси активно долучаються до розбудови фізкультурно-масового руху в столиці. Прикладом тому є спортивно-оздоровчий комплекс «Планета Спорт», заснований він групою провідних спортсменів і тренерів з різних видів спорту в 2006 році. За 7 років компанія виросла у всеукраїнську мережу спортивно-оздоровчих комплексів і, крім Києва, представлена ​​в Херсоні, Олександрії, Сімферополі та Козятині.

За словами директора мережі спортивно-оздоровчих комплексів «Планета Спорт» Віталія Кершкова, свій розвиток вони починали із партнерства з загальноосвітніми школами.

«Сьогодні ми представлені в чотирьох районах Києва. Ми відновили ряд спортивних споруд, які за різних обставин припинили свою роботу. Це школа №301 Деснянського району, школа №315 Дарницького району (мікрорайон Бортничі). Ці басейни не працювали від 3 до 8 років. Ми проінвестували в них понад 7,5 млн. грн., після чого взяли у погодинну оренду, компенсуємо комунальні послуги і повністю обслуговуємо ці басейни», – зауважив під час розширеного засідання Колегії КМДА, присвяченої популяризації здорового способу життя, Віталій Кершков.

Крім того, на базі басейнів школи №301 Деснянського району і гімназії №315 Дарницького району були створені сучасні спортивні комплекси, що включають в себе тренажерний і фітнес зали, сучасні ґрунтові криті корти і батутний комплекс, відкритий у вересні 2013 року. На його базі, спільно з районним управлінням освіти та адміністрацією Дарницького району спортивно-оздоровчий комплекс «Планета Спорт» створив школу батуту, де спортсмени можуть займатися на безоплатній основі.

«Завдяки ефективному менеджменту тільки в Києві ми створили понад 250 робочих місць і проінвестували понад 21 мільйон гривень. Враховуючи, що сучасний бізнес повинен бути соціально відповідальним, ми взяли на себе роботу з великою групою дітей інвалідів (від 1 року до 15 років) з діагнозом ДЦП, порушеннями опорно-рухового апарату і затримкою розвитку. Частина з цих дітей займається у нас на безоплатній основі, інші – на пільгових умовах», – додав директор мережі спортивно-оздоровчих комплексів.

Нагадаємо, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» столична влада визначила для себе пріоритетним напрямком діяльності розвиток спортивної інфраструктури Києва, популяризацію здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку