Головна  →  Анонси  →  10 серпня 2021

12.08.2021 | Онлайн-презентація книги Валерія Кришня «Проїду світ» у проєкті Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника «Київ книжковий! Київ читаючий!»

12 серпня 2021 року о 15:00 у Центральній районній бібліотеці ім. Є. Плужника запрошують на онлайн-презентацію книги Валерія Кришня «Проїду світ».

Автор книги та гість бібліотеки - Валерій Кришень, мандрівник, журналіст, фотограф, голова комісії по мототуризму при Федерації мотоциклетного спорту України, засновник власної школи мототуризму, капітан Української Служби Порятунку (УСП) та перший в історії України мотомандрівник-одинак, що об'їхав на власному байку навколо світу.

«Проїду світ» – надихаюча документальна розповідь про подорож навколо земної кулі, що тривала 307 днів, впродовж яких автор побував в 28 дивовижних країнах та здійснив кардинальний поворот у житті. Історія Валерія дійсно мотивує читача – це не просто мандри на своєму мотоциклі, а справжній вольовий та часто не простий шлях до мрії через стандартну роботу, одноманітні будні та нерозривне коло побуту.

Презентація книги проходитиме в прямому ефірі на фейсбук-сторінці бібліотеки ім. Є. Плужника за посиланням: https://fb.me/e/XHxO5op6

Проєкт Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника «Київ книжковий! Київ читаючий!».

Долучайтеся!

Перейти до спискуВерсiя для друку