Головна  →  Новини  →  26 червня 2015

Шевченківський район відзначив 19-ту річницю Конституції України

Шевченківський район відзначив 19-ту річницю Конституції України

З нагоди святкування 19-ї річниці Конституції України та Дня молоді в Шевченківському районі відбувся районний святковий концерт «Квітуй, Україно, і слався в віках!».
У концерті прозвучали пісні у виконанні театру пісні «Джерела», хорової капели ветеранів педагогічної праці Київського міського будинку вчителя, танцювальні композиції подарували учасники Державної дитячої хореографічної студії українського танцю «Барвіночок». У програмі лунали сучасні українські, народні та естрадні пісні, попурі, танцювальні композиції. З великою ніжністю та захопленням учасники заходу слухали пісні про Україну, її мову солов`їну, пісні воєнних літ у виконання хорової капели ветеранів Будинку учителя. Голова району Олег Гаряга виступив з вітальним словом до учасників та гостей заходу: «19 років тому Україна зробила неоціненний крок, який став знаменною подією новітньої історії української державності. Прийняття Основного Закону ознаменувало закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у суверенній, соборній державі. За роки, які минули країна переживала і кризи, і підйоми, втрати і здобутки, а головний Закон – серйозні випробовування. Конституційний процес триває і нині. І це є свідченням подальшого розвитку суспільства на шляху утвердження верховенства права. Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон».
Потім Олег Олександрович вручив дипломи кращим працівникам Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за призові місця I етапу Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців.
Збірна команда працівників Шевченківської районної вмісті Києві державної адміністрації взяла участь і виборола почесні призові місця та отримала Дипломи.
Також, за традицією до Дня Конституції  у  Шевченківському районі столиці розроблено цілий ряд заходів. Це книжкові виставки, бесіди, тематичні перегляди, спортивні естафети, історико - патріотичні години в бібліотеках, літніх таборах відпочинку, територіальних центрах медико-соціальної допомоги, парках та скверах району.

Перейти до спискуВерсiя для друку