Головна  →  Новини  →  23 червня 2015

Урочистості з нагоди святкування Дня державної служби

Урочистості з нагоди святкування Дня державної служби

Щороку 23 червня  в Україні відзначається День державної служби. Тож саме з цієї нагоди  в приміщенні Національного музеї Т. Г. Шевченка  відбулися урочистості до Дня державної служби, де голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга привітав своїх колег з професійним святом.

«..Нам з вами належить велика кропітка робота, щоби повернути довіру людей до влади. А для цього всім нам потрібен мир та злагода.Бажаю вам і надалі щедро творити добро своєю відданістю обраній справі,  безкорисливою допомогою людям, мудрим словом  і  добрим ділом. Міцного здоров’я вам, світлих життєвих обріїв, щасливої долі та успіхів у роботі задля блага народу України..» - зазначив очільник району у вітальному слові.
По завершенню офіційної частини, кращі держслужбовці району  були нагороджені Почесними грамотами, квітами та чудовою книгою генія українського народу – збіркою Тараса Шевченка  «Кобзар».
Після нагородження, всі присутні мали змогу зануритися в життя видатного поета, поринути в атмосферу тих часів, коли жив малий Тарас, насолодитися картинами та послухати захоплюючу екскурсію  з цікавими фактами із життя Т.Г.Шевченка.
Всі залишились задоволеними та та щасливими. Адже для держслужбовців найголовніше – це довіра людей та побудова сильної, успішної країни.


Ще раз зі святом!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку