Головна  →  Новини  →  9 квітня 2015

Напередодні Воскресіння Христового найбільш малозабезпечені шевченківці отримали пасхальні вироби

Напередодні Воскресіння Христового найбільш малозабезпечені шевченківці отримали пасхальні вироби
Великдень – світле Воскресіння Христове, яке знаменує Любов до ближнього, Добросердя і Милосердя, і ці вічні цінності повинні відчувати передусім ті, кому сьогодні нелегко, – сироти, одинокі старенькі, інваліди, багатодітні сім’ї. Саме тому голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга продовжує добру традицію допомагати малозабезпеченим мешканцям району – дарувати напередодні Великодня пасхальні вироби.
Так, 8 квітня  2015 року в приміщенні Національного музею літератури України керівник району привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни, чорнобильців, сім’ї загиблих учасників АТО з прийдешнім святом Великодня та вручив їм  паски.
Олег Олександрович побажав присутнім щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжував всі родини, давав силу, енергію, наснагу для добрих і корисних справ задля добробуту та процвітання рідної України.  До вітань також долучився настоятель Свято-Миколаївського храму на Татарці отець Тарас, зазначивши, що  Христове Воскресіння об’єднує всіх вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Величне свято Воскресіння Христового дає добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Присутні із задоволенням  послухали пісні  у виконанні  квартету Київської православної богословської академії та дитячого фольклорного гурту «Первоцвіт».
Учасники заходу поверталися додому в піднесеному настрої, усміхнені,  з пасками та щиро дякували адміністрації за турботу. Та найголовніше – ці люди відчули турботу і піклування, почули добре слово і щирі привітання, що, безперечно, додасть їм святкового настрою.
Перейти до спискуВерсiя для друку