Головна  →  Новини  →  19 листопада 2013

З 14 грудня до 20 січня у центрі Києва працюватиме Новорічно-різдвяне селище

З 14 грудня 2013 року до 20 січня 2014 року у центрі столиці працюватиме Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури. Захід відбуватиметься з метою популяризації Києва як європейського туристичного центру.
Так, сувенірну і продовольчу продукцію кияни та гості столиці зможуть придбати у тимчасових павільйонах, встановлених за наступними адресами: вулиця Хрещатик (на тротуарній частині від вулиці Городецького до ст. м. «Хрещатик» та на тротуарній частині від Бессарабської площі до ст. м. «Хрещатик»), Майдан Незалежності (парна сторона), Софійська та Михайлівська площі, вулиця Володимирська (біля театру опери та балету), Троїцька площа (поблизу Національного спортивного комплексу «Олімпійський»), бульвар Шевченка (бульварна частина).

Слід зауважити, що тимчасові споруди, малі архітектурні форми, об’єкти переносної торгівлі та інші елементи інфраструктури будуть встановлені до 14 грудня 2013 року. Демонтовано їх буде до 23 січня 2014 року.
Крім того, на час проведення Новорічно-різдвяного селища Департамент житлово-комунальної інфраструктури встановить біотуалети та разом з Печерським і Шевченківським районами організують встановлення додаткових урн і контейнерів для збору побутових відходів і забезпечать їхнє вивезення.
Також упродовж заходу чергуватимуть машини швидкої допомоги, а рятувальники «Київської служби порятунку» подбають про безпеку.
Більше того, з метою належної підготовки та проведення Новорічно-різдвяного селища, Головне управління МВС України в місті Києві у період з 14 грудня 2013 року до 20 січня 2014 року забезпечить охорону громадського порядку та безперешкодний доступ автомобілів, задіяних у підготовці та проведені заходу, монтаж і демонтаж тимчасових конструкцій.
Перейти до спискуВерсiя для друку