Головна  →  Новини  →  28 березня 2015

Парк імені Тараса Шевченка став зеленішим та охайнішим

Парк імені Тараса Шевченка став зеленішим та охайнішим

Стало доброю традицією на початку весни для пробудження та оновлення столиці проводити генеральне прибирання міста: весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану столиці.
Мешканці Шевченківського району та представники байкерського клубу «MOTA» з усієї  України, а це міста Запоріжжя, Городище, Бровари разом вийшли в парк імені Тараса Шевченка потурбуватися про довкілля, щоб воно було чистим, гарним, зеленим і таким самим казковим та дивовижним, яке надихає людину на творчість, дарує радість, життя та щастя.
Свято чистого довкілля розпочалось з висадки алеї кленів, яка потім трансформувалася у  Байкерську алею. Голова Шевченківського району Олег Гаряга разом з байкерами,  мешканцями, працівниками райдержадміністрації висадили молоді саджанці клену та встановили пам’ятний камінь на місці нової алеї, яка прикрасила парк ім. Тараса Шевченка.
Для тих, хто плідно попрацював організатори заходу розгорнули на території парку  польову кухню з пригощанням смачної каші, чаю, пиріжками, кавою.
Позитивну атмосферу свята підтримував виступ рок гурту та богатирський виступ стронгменів.
Завдяки бажанню та зусиллям всіх присутніх долучитися до благоустрою території району у парку ім. Тараса Шевченка з’явилась нова алея кленів, а Шевченківський район став більш зеленішим.
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація дякує всім учасникам «Дня довкілля району» за підтримку та допомогу, адже ми всі робимо спільну справу - робимо кращим, чистим та охайним центральний район столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку