Головна  →  Новини  →  28 березня 2015

Шевченківці сьогодні попрацювали на славу

Шевченківці сьогодні попрацювали на славу

В рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та санітарної очистки території 28 березня у Шевченківському районі відбулось три  масштабних суботники: у парку Володимирська гірка, у парку ім.Тараса  Шевченка та на території  Київського велотреку.

Парк Володимирська гірка засяяв чистотою

Під звучання найулюбленіших мелодій українських пісень до центрального входу у парк зранку підтягнулось багато справжніх патріотів свого району.  Це мешканці району, представники державних установ та громадських організацій, працівники райдержадміністрації, комунальних підприємств, волонтери. Всього взяли участь у заході більше двухсот  небайдужих містян. Так, силами Шевченківської райдержадміністрації було забезпечено необхідне обладнання та інвентар, завдяки якому усі охочі, хто завітав до парку виконали основні роботи, а саме:
- прибирали доріжки та тротуари;
- обкопали дерева та кущі;
- зібрали опале минулорічне листя.
Голова району Олег Гаряга, який завітав на суботник взяв участь у висадці алеї акацій та кущів спіреї на верхньому плато парку.
Сьогодні нудьгувати не довелось нікому, бо весняне сонечко сприяло гарному настрою та підсилювало бажання  всіх небайдужих попрацювати на благо улюбленого парку.
За дві години виконали все, що запланували: прибрали від сміття та опалого листя 5 га території парку, висадили саджанці дерев та кущів,  поспилювали сухі гілки. У роботі було задіяно 3 автомобілі спецтехніки (трактори та машина).
Після активної роботи, аби подовжити гарний настрій вихідного дня, Шевченківська райдержадміністрація підготувала  та провела серед найбільш активних учасників суботника розіграш призів. Це був садово-городний інвентар, упаковки соку та мінеральної води від ПРАТ «Росинка».
Усіх охочих пригостили польовою кашею, гарячим чаєм та кавою.

Перейти до спискуВерсiя для друку