Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Відбулося засідання Пленуму Ради Організації ветеранів Шевченківського району

6 вересня 2013 року в приміщенні Ради ветеранів відбулося засідання Пленуму Ради Організації ветеранів Шевченківського району у місті Києві за участю начальника Управління праці та соціального захисту населення Т.Зінченко, голови Київської міської ради ветеранів М.Мартинова, голови районної Ради ветеранів Р.Кравцова, почесного голови Ради ветеранів О.Овсяннікова, заступників голови Ради ветеранів М.Авдеєнка і Г.Дзюбенка, а також голови первинних рад ветеранів по мікрорайонах.
Голова Ради Організації ветеранів Шевченківського району у місті Києві Роберт  Кравцов відзвітував перед присутніми про проведену роботу за період - листопад 2011 року - вересень 2013 року. Після чого Роберт Андрійович повідомив, що у зв’язку з вибуттям на постійне місце проживання до Москви він складає повноваження голови Ради ветеранів.
Начальник Управління праці та соціального захисту населення Тетяна Зінченко подякувала Роберту Кравцову за його активну громадську позицію на посаді голови Ради ветеранів та за співпрацю з районною владою.
Тетяна Федорівна також відзначила, що незважаючи на свій поважний вік Роберт Андрійович завжди приймав активну участь у героїко-патріотичному вихованні молоді, діяльності ветеранського руху та громадському житті Шевченківського району столиці. Тетяна Зінченко побажала йому міцного здоров’я та довгих років життя на заслуженому відпочинку.
В ході засідання також виступили голова Київської міської ради ветеранів М. Мартинов та почесний голова Ради ветеранів Шевченківського району О.Овсянніков, які висловили Роберту Андрійовичу подяку за відданість своїй справі.
Шляхом відкритого голосування одноголосно було обрано головою Ради ветеранів Шевченківського району у місті Києві Авдеєнка Миколу Дмитровича. Микола Дмитрович подякував присутнім за підтримку, запевнив учасників Пленуму, що виправдає висловлену йому довіру на посаді голови Ради ветеранів.

Перейти до спискуВерсiя для друку