Головна  →  Новини  →  13 березня 2015

Комунальники Шевченківського району сьогодні святкують своє професійне свято!

Комунальники Шевченківського району сьогодні святкують своє професійне свято!

Як кажуть працівники сфери житлово-комунального господарства: «…якщо про нас не говорять - це означає, що ми добре виконуємо свою роботу».  Але сьогоднішній день – виняток! Про комунальників говорять, їх шанують, про них дбають. Не дивлячись на похмуру, дощову погоду за вікном,  у залі Київського міського будинку вчителя сьогодні панувала справжня весна. Адже Шевченківський район вітав своїх кращих працівників житлово-комунальної сфери: від рядових робітників до директорів підприємств.
Урочистий захід, присвячений професійному святу всіх працівників сфери ЖКГ відкрив голова Шевченківської районної державної адміністрації Олег Гаряга, зазначивши, що житлово-комунальне господарство - одна з найскладніших та найголовніших галузей, якій необхідно приділяти особливу увагу.
«Я розумію ситуацію в галузі і дякую вам за складну і важливу роботу, яку ви виконуєте кожен день. Дякую за відповідальне ставлення до справи, невтомну працю, відданість професії. На території нашого району знаходиться найбільша кількість установ державної влади, офісних приміщень, приміщень адміністративних будівель.  Мешканці та гості району оцінюють якість роботи влади здебільшого за результатами вашої діяльності. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, добробуту та довголіття». Традиційно були відзначені достойні. Та урочиста частина з врученням Подяк, подарунків та квітів була тільки початком. Справжнім сюрпризом  виявився святковий концерт.
Запрошені та гості заходу насолоджувалися переглядом виступів творчих колективів міста та району: гурту «Княже коло», дуету баяністів – лауреатів міжнародних конкурсів Малахової Рити та Ворони Анатолія, фіналістки телеконкурсу «Голос країни» Анни Тихої, зразкового ансамблю Державної дитячої хореографічної студії українського танцю «БАРВІНОЧОК» та народного спортивно-танцювального ансамблю «ПУЛЬС».

Перейти до спискуВерсiя для друку