Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

Олег Гаряга провіві нараду з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації

Олег Гаряга провіві нараду з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації
Кожного вівторка голова району Олег Олександрович Гаряга зустрічається з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації. От і сьогоднішній день не був виключенням.
Нарада розпочалась з доповіді директора КП «Центр обслуговування споживачів Шевченківського району» Олійника В’ячеслава Олеговича. Він доповів, що за січень місяць рівень сплати мешканців за житлово – комунальні послуги становить близько 119%. За словами В’ячеслава Олеговича, найкраще за житлово – комунальні послуги в Шевченківському районі сплачують мешканці мікрорайону «Нивки».
Про результати проведеної роботи з маркування та підготовки споруд подвійного призначення та найпростіших споруд, а також стан роботи радіозв’язку між оперативним черговим та обслуговуючими організаціями, підрозділами райдержадміністрації доповів начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Германцев Володимир Павлович. Він зазначив, що робота по маркуванню сховищ виконана на 100%. Для підготовки всіх споруд до вимог, які висуваються керівництвом міста, за словами Володимира Павловича, необхідно близько 3 млн гривень. Стосовно радіозв’язку між комунальними підприємствами, підрозділами райдержадміністрації та ТОВ начальник управління надзвичайних ситуацій зазначив, що зв’язок є лише між Дегтярівкою, Покровським, Татаркою, Сирцем, та Управлінням зелених насаджень. Олег Гаряга надав доручення всім присутнім у найкоротший термін вжити заходів для налаштування радіозв’язку та регламенту роботи радіоприймачів та рацій.
Про організацію весняного двомісячника з благоустрою району доповів начальник відділу контролю за благоустроєм району Бандровський Андрій Вікторович. Він зазначив, що у відповідності до розпорядження виконавчого органу Київської міської державної адміністрації в березні 2015 року розпочнеться весняний двомісячник з благоустрою, метою якого є: покращення рівня благоустрою та санітарної очистки району, санітарного та технічного стану об’єктів житлово-комунального господарства, якісне утримання та обслуговування житлового фонду в весняно-літній період.
Заплановані до виконання роботи на території району, затверджені Планом заходів весняного двомісячника з благоустрою (на підставі розроблених планів-заходів житлово-експлуатаційними підприємствами району).
До виконання в період проведення двомісячника плануються роботи по:
- відновленню зовнішнього освітлення входів до житлових будинків, ремонту покрівель, склінню слухових вікон та вікон на сходових клітинах, ремонту та фарбуванню в будинках цоколів, ганків, вхідних дверей, вхідних груп, дитячих та спортивних майданчиків, лав для відпочинку; висадка дерев, кущів, відновлення квітників та клумб.
Планом передбачено:
- відновлення твердого покриття тротуарів;
- відновлення твердого покриття прибудинкових територій;
- відновлення благоустрою після розриттів на інженерних мережах;
- ремонт   зливоприймачів / оглядових колодязів;
- очистка зливоприймачів  / оглядових колодязів;
- відновлення освітлення входів до будинків;
- зняття сухостійних та аварійних дерев;
- кронування дерев;
- посадка дерев та кущів;
- висів та висадка квітів;
- очищення зелених зон, схилів від побутових відходів;
- облаштування нових контейнерних майданчиків;
- ремонт покрівель;
- ремонт фасадів;
- ремонт   вхідних  груп (піддашки, сходи, двері);
- ремонт та фарбування обладнання на дитячих та спортивних майданчиках;
- встановлення нових / ремонт лав для відпочинку;
- впорядкування пам’ятників та пам’ятних знаків.
До ремонтів фасадів, цоколів, вхідних груп планується залучення орендарів та власників нежитлових приміщень, мешканців, громадськість. Також в двомісячнику, в частині приведення до належного санітарно-технічного стану своїх прибудинкових територій, приймуть участь мешканці малоповерхової забудови приватного сектору (ремонт та фарбування парканів, санітарне прибирання територій).
Для успішного проведення весняного двомісячника житлово-експлуатаційним підприємствам необхідно передбачити фінансування в розмірі близько 3,0 млн.грн. для закупки основних матеріалів:
Фарби;
рослинного грунту насіння трави та квітів;
піску (на дитячі та спортивні майданчики).
Про результати розгляду та стан закриття звернень громадян, що надходять до міського Call – центру 15-51 доповіла Гончаренко Катерина Олександрівна, спеціаліст районного центру 15-51. За результатами міського рейтингу розгляду звернень громадян, що надходять на Call – центр Шевченківський район займає 1 місце.
 

phoreportag_.png
Перейти до спискуВерсiя для друку