Головна  →  Новини  →  1 листопада 2013

У Шевченківському районі відзначили День працівника соціальної сфери

У Шевченківському районі відзначили День працівника соціальної сфери

Cьогодні, у перший день листопада 2013 року у приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося урочисте вручення Подяк та Грамот голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації найкращим працівникам соціальної сфери з нагоди їх професійного свята.

Подяки з рук Сергія Зіміна за сумлінну і старанну працю, вагомий особистий внесок у справу надання соціальних послуг мешканцям Шевченківського району отримали найкращі працівники соціальної сфери. Серед них - спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Шевченківської райдержадміністрації, працівники Територіальних центрів соціального обслуговування Шевченківського району та Центру соціальних служб для сім'ї, молоді та спорту району. Ці люди, які не тільки за почесним обов'язком, а й за покликом серця щодня опікуються і проявляють турботу про найменш захищені верстви населення.

Забезпечення соціального захисту населення визначено одним із пріоритетних напрямків діяльності райдержадміністрації. Так, на виконання завдань Президента України щодо поліпшення соціального захисту, рівня життя найбільш уразливих верств населення – пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни в Шевченківському районі впроваджено цілий комплекс інноваційних соціальних програм, створена мережа спеціалізованих служб, поширюється волонтерський рух.

Роботу працівників сфери соціального захисту Шевченківського району спрямовано на тісну співпрацю з ветеранськими організаціями району, турботу про багатодітні та малозабезпечені сім'ї та дітей-сиріт. Вони роблять все можливе щоб ті, хто потрапив у складні життєві ситуації, не почували себе обділеними і самотніми.

фоторепортаж

Перейти до спискуВерсiя для друку