Головна  →  Оголошення  →  21 серпня 2020

Шановні мешканці Шевченківського району!

Відповідно пункту 19 Протоколу № 2, напрацьованого під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10.03.2020 щодо стану забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє про скасування до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян в підрозділах адміністрації з 17 березня 2020 року.

У зв'язку з рекомендаціями максимально обмежити фізичні контакти між громадянами, пропонуємо звернення до Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації надсилати електронною поштою (фізичні особи) на адресу: zvern@shev.kmda.gov.ua, або Укрпоштою на адресу: вул. Богдана Хмельницького, 24, м. Київ, 01054.

Крім того, по зазначеному адресу на першому поверсі Шевченківської райдержадміністрації знаходиться скринька для звернень громадян, в якій також можна залишити звернення.

Звертаємо Вашу увагу, що у зверненнях, які стосуються отримання інформації про зареєстрованих осіб за місцем проживання, необхідно зазначати куди потрібна вказана інформація, а також прикласти наступні документи:

  • копія паспорта (1 сторінка та сторінка, на якій вказано місце реєстрації), у випадку, коли особа зареєстрована за даною адресою;
  • копія паспорта + копія права власності на житло, у випадку, коли особа не зареєстрована за вказаною адресою, але є власником.

Для здійснення будь-яких нотаріальних дій з нерухомістю (купівля-продаж квартири) інформація надається лише нотаріусу за його запитом.

Відповідь на звернення будуть надсилатися відповідно на електронну адресу, а в паперовому вигляді – на поштову адресу.

Просимо поставитися з розумінням до вказаних карантинних обмежень, які триватимуть до особливого розпорядження про їх припинення, про що буде повідомлено додатково.

Зразок заяви про зареєстрованих осіб

Перейти до спискуВерсiя для друку