Головна  →  Новини  →  26 червня 2020

Привітання голови Шевченківської РДА з нагоди відзначення 24-ї річниці Конституції України!

Привітання голови Шевченківської РДА з нагоди відзначення 24-ї річниці Конституції України!

Шановні шевченківці!
Щиро вітаю вас з найважливішим державним святом – з Днем Конституції України!

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердивши своє прагнення стати демократичною, соціальною, правовою державою, одним із основних принципів якої є забезпечення прав та свобод людини і громадянина.

Усі ми прагнемо жити на квітучій рідній землі, де кожен має можливість гідно працювати і відпочивати, в повній мірі застосовувати свої здібності. Усі ми хочемо сповна скористатися наданими Конституцією правами  на освіту, на медичне обслуговування, на пенсійне забезпечення. Але ми повинні пам’ятати, що ніхто, крім нас самих, не зробить нашу Україну могутньою, вільною і незалежною державою. Конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще.

Наш високий громадянський обов’язок – поважати Конституцію, слідувати її положенням, підвищувати правову культуру суспільства.

Тож нехай це свято надихає вас на плідну працю, додає сил і наснаги для добрих справ в ім'я процвітання незалежної України! Від щирого серця зичу вам міцного  здоров'я,  творчого натхнення, добробуту і благополуччя.  Нехай же в день національного свята у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон. Нехай ваша доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення!

Зі святом вас, дорогі земляки! З Днем Конституції України!

 

Голова Шевченківської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                    Олег ГАРЯГА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку