Головна  →  Оголошення  →  5 травня 2020

Проект «ВІДКРИТИЙ РИНОК» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

Проект «ВІДКРИТИЙ РИНОК» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

15 квітня 2020 року стартував проект «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти. Ініціатори проекту - громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.

«Відкритий ринок» - це майданчик, на якому можуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID-19 та її наслідків. Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.

Проект “Відкритий ринок” не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Проект є всеукраїнським, у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструється перший виробник.

Платформа «Відкритий ринок» доступна за адресою: https://rynok.in.ua/.

Перейти до спискуВерсiя для друку