КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2019

Практичний курс «Уouth Stage» - молодіжна платформа

Практичний курс «Уouth Stage» - молодіжна платформа

12, 13, 19, 20 жовтня 2019 року в мiжнародному конгрес-центрi «Український дiм» Київським молодiжним центром заплановано проведення заходу «YOUTH STAGE» - молодiжна платформа, з метою пiдготовки активної  молодi до суспiльно корисної та ефективної роботи в системi органiв державної влади та мiсцевого самоврядування. Лектори курсу навчатимуть учасникiв принципу та порядку управлiнням територiями в рамках мiсцевих громад, ознайомлять з кращими практиками цiєї  дiяльностi,  допоможуть вдосконалити знання в полiтичному та громадському питаннi, освоїти навички полiтичного менеджменту, навчитися чiтко та якiсно викладати свої думки, вести перемовини та виступати публiчно.

Програма курсу передбачає навчання у форматі  інтерактивних  лекцій, презентацiї, дискусiї. Практична частина (дата узгоджуються) за результатами iндивiдуального завдання передбачає стажування в органах державної влади та екскурсiї до Bepxonнoї  Ради України.

З учасниками проекту працюватимуть досвiдченi лектори: державнi службовцi, полiтики, помiчники депутатiв, коучi , психологи, лектори з особистiсного розвитку, спецiалiсти полiтичного PR, медiа-експерти, полiтичнi консультанти .

Органiзатори запрошують молодь, яка займає активну життєву позицiю, робить першi кроки в громадськiй дiяльностi та має велике бажання здiйснювати позитивнi змiни в країнi. Участь у заходi безкоштовна. Попередня реєстрацiя обов' язкова та здiйснюється за посиланням :

https://docs.google.com/forms/d/1Dvx9oKxeWSzQFkbyZXgV6hwoN0ipL51sRkHz0l1PhEU/viewform?edit_requested=true

Контактна особа та координатор проекту : Сапожнiков Євген , тел .: (066) 154 24 13 та електронна адреса [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.