Головна  →  Новини  →  22 серпня 2019

Запрошуємо 23 серпня на святкові заходи у Шевченківському районі

Запрошуємо 23 серпня на святкові заходи у Шевченківському районі

Цьогоріч в Україні відзначають 28-ий День Незалежності. Під час святкування одного з головних державних свят, у Шевченківському районі міста Києва відбудуться такі заходи:

о 9:00 годині біля будівлі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Б. Хмельницького, 24), за участю голови райдержадміністрації Олега Гаряги, учасників бойових дій у зоні АТО, заступника голови  з питань національно-патріотичного виховання молоді Спілки ветеранів АТО Шевченківського району міста Києва – Примаченка Дмитра Валерійовича, громадськості та керівництва району, відбудеться офіційна церемонія урочистого підняття  Державного Прапора України.

о 12:00 годині святковий концерт "Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя" у парку імені Тараса Шевченка.

У святковому концерті братимуть участь Лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів - ансамбль українського танцю «Барвіночок» та дитячий хореографічний колектив «Позитив» Будинку дитячої творчості Шевченківського району, звучатимуть світові хіти та шедеври української музики у сучасній обробці у виконанні театру пісні «Джерела» та багатьох інших учасників святкового дійства, а також всі присутні та бажаючі гості концерту матимуть змогу взяти участь у флешмобі під назвою "Віночок єднання – Тарасу Шевченку".

о 14:00 годині відкриття виставки "Шлях до незалежності довжиною в три століття" в галереї "Хлібня" Національного заповідника "Софія Київська" (вхід по запрошеннях).

 

Довідки та акредитація для представників ЗМІ за тел. 234-42-24, 234-63-66

e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку