КМДА Київська міська державна адміністрація


29 липня 2019

«Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України»

«Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України»

Громадська організація «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України» запрошує вас взяти участь у 9-му сімейному святі-акції на підтримку грудного вигодовування! Ми чекаємо всю вашу родину: вагітні пари, татусів і мам з малечами, діток до 7-9 років.

Захід відбудеться в рамках Всесвітнього тижня грудного вигодовування за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).
Всесвітній Тиждень грудного вигодовування - це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу в перший тиждень серпня за ініціативою «Всесвітнього Альянсу за Грудне Вигодовування» (WABA).

Метою нашого з Вами заходу-свята є привернення уваги суспільства до важливості підтримки грудного вигодовування у всіх сферах буття людини: в родині, в громаді, в системі охорони здоров'я, серед роботодаців, в суспільстві і в державі зокрема.

На святі буде організовано багато різноманітних атракцій: лекції, ярмарок, спілкування з зірками, мамо-тато-малюкове дефіле, багато-багато конкурсів тож без подарунків не залишиться жоден фан та лобіст природнього вигодовування!!!

Свято дружне до малюків: забіг повзунків, лактаційна зона і ще багато сюрпризів чекають на Вас!
Тож внесіть в календар 4 серпня 2019 року з 11:00 по 19:00, парку ім. Шевченко.

Разом з Вами ми створимо незабутню святкову атмосферу, яка транслюватиме всій країні та світу - Україна дружня до грудного вигодовування!

До зустрічі на святі!

Автор фото: Ольга Цыбенко



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.