КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2022

Олександр Поповцев привітав працівників райдержадміністрації з професійним святом - Днем державної служби

Олександр Поповцев привітав працівників райдержадміністрації з професійним святом - Днем державної служби

Сьогодні, 23 червня, на території Національного заповідника «Софії Київської» тимчасово виконувач обов’язків голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев привітав державних службовців Шевченківської райдержадміністрації з професійним святом – Днем Державної служби. Більше фото ТУТ

В своєму вітальному зверненні Олександр Поповцев зазначив, що люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже їх праця є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою. Саме від державних службовців, які наділені якостями професіоналізму, порядності, толерантності, вміють швидко і якісно приймати рішення починається довіра людей до влади. Він побажав присутнім мудрості дій, виваженості і принциповості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, оптимізму, миру, сімейного благополуччя і подякував за відданість справі та бажання служити людям.

Після вітального слова відбулася урочиста частина нагородження подяками кращих державних службовців Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.