КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2020

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди Дня Святого Миколая:

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди Дня Святого Миколая:

Шановні діти, дорослі, друзі та колеги!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Святого Миколая! Це особливе свято, яке вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього наші діти, навчає доброті, чуйності, милосердю та любові до ближніх.

Український народ з давніх давен шанував Миколая Чудотворця, заступника простих людей та покровителя дітей. Тож давайте і сьогодні наслідувати добрим традиціям та праведним вчинкам Святого Миколая. Адже у цей особливий день кожна дитина повинна відчути опіку та любов Захисника Чудотворця і саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята кожній дитині та віддати своє тепло, ніжність та любов.

Бажаю всім нам миру та здоров’я. Нехай у всіх українських родинах лунає сміх малечі та сяють радістю дитячі очі, нехай в оселях панують злагода та любов, затишок та добробут, а Святий Миколай захищає нас та наших близьких від усіх незгод!

З повагою,

Голова Шевченківської районної 
в місті Києві державної адміністрації          Олег ГАРЯГА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.