КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2019

Без салюту, але з фунікулером: У КМДА розповіли, як у Києві відзначатимуть Новий рік-2020

Без салюту, але з фунікулером: У КМДА розповіли, як у Києві відзначатимуть Новий рік-2020

Святкові заходи на честь Нового року-2020 і Різдва в Києві будуть проходити на Софійській і Контрактовій площах. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1769 від 3 жовтня.

З 14 грудня до 12 січня заходи будуть проходити на Софійській площі і Володимирському проїзді, з 14 грудня до 19 січня - на Контрактовій площі та вулиці Петра Сагайдачного. Організацією буде займатися компанія "Глобал-Декор" (Global decor).

Відзначається, що з 25 листопада до 26 січня в районі святкових локацій буде обмежено рух транспорту. Також відомо, що в новорічну ніч в столиці працюватиме фунікулер.

За інформацією КМДА, на території проведення святкових заходів чергуватимуть бригади швидкої допомоги та пожежно-рятувальна техніка.

Також організатор повинен дотримуватися рішення Київради від 2014 року про заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів.

Нагадаємо, що Global decor з 2014 року займається виробництвом дизайнерських різдвяних прикрас, садового декору і фігур зі склопластику. Її власником виступає Станіслав Добруцький.

За інформацією: https://nash.live/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.