КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2017

Пункти обігріву в Шевченківському районі в зимовий період 2017-2018 років

Пункти обігріву в Шевченківському районі в зимовий період 2017-2018 років

У районі діє соціальна патрульна група, яка, у період пониження температури повітря, здійснює заходи по виявленню бездомних громадян та веде журнал обліку. При виявленні вищезазначених осіб на території Шевченківського району, їм надається перша медична, соціальна допомога та інформація щодо функціонування районних пунктів обігріву,  Будинку соціального піклування - нічного перебування  (вул. Суздальська, 4/6, Солом’янський район, м. Київ, тел.: 497-39-80, 497-41-81) та Київського центру соціальної адаптації престарілих, інвалідів та інших осіб, які не мають постійного місця проживання (с. Ясногородка, Вишгородський район, Київська область).
З метою попередження випадків переохолодження осіб без певного місця проживання при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шевченківського району м. Києва створено стаціонарні пункти обігріву:
- вул. Ванди Василевської, 11-А  – працює цілодобово;
- вул. Сальського Володимира, 33 – працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00;
- вул. Половецька, 14 - працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Кожного, хто звертатиметься буде забезпечено склянкою гарячого чаю, печивом або сухариками, тощо. Також працює пункт надання першої медичної допомоги, де при необхідності медична сестра надаватиме первинну медичну допомогу.
Також повідомляємо, що в районному Територіальному центрі на вул. Сальського Володимира, 33 та на вул. Ванди  Василевської, 11-а, і у районній Організації Товариства Червоного Хреста на вул. Сальського Володимира, 33 створено банки одягу для допомоги вищезазначеній категорії населення. За умов значного пониження температури вищевказані служби можуть надати теплий одяг та взуття бувшого вжитку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.