КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2022

З-під завалів зруйнованого будинку у Шевченківському районі дістали вціліле майно мешканців

З-під завалів зруйнованого будинку у Шевченківському районі дістали вціліле майно мешканців

Сьогодні, 20 жовтня, з-під завалів зруйнованого будинку в Києві по вул. Жилянській, який постраждав від атаки ворожих дронів-камікадзе, робітники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» дістали вцілілі речі мешканців. Більше фото тут.

Дані роботи були організовані за сприянням тимчасово виконувача обов’язків голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева та командира комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» Дмитра Піхало.

Заступник голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Чуздюк проінспектував хід виконання робіт на місці зруйнованого житлового  будинку та надав відповіді на хвилюючі питання мешканців.

Також на середу, 26 жовтня, заплановано зустріч із мешканцями пошкодженого будинку по вул. Жилянській в Шевченківській районній в місті Києві державній  адміністрації, де будуть обговорені механізми отримання виплат постраждалим.

Нагадаємо, що 17 жовтня у результаті атаки дронами-камікадзе у столиці загинули пятеро людей. Госпіталізували чотирьох постраждалих. Двоє з них – рятувальники, які гасили пожежу в житловому будинку та розбирали завали.

Загалом із будинку в Шевченківському районі, де стався вибух після атаки дронами, врятували 19 людей.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.