КМДА Київська міська державна адміністрація


4 серпня 2022

3 серпня відбулась бізнес-конференція «Розвиток підприємництва в умовах війни та післявоєнний період»

3 серпня відбулась бізнес-конференція «Розвиток підприємництва в умовах війни та післявоєнний період»

За організацією Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в UNIT.City відбулась бізнес-конференція на тему: «Розвиток підприємництва в умовах війни та післявоєнний період». Обговорювались актуальні проблеми бізнесу під час війни та представлені інструменти, програми та ініціативи, що допоможуть зберегти та розвивати бізнес, робочі місця та підтримати економіку України.

Із вступним словом виступив тимчасово виконувач обов'язки голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев:

«Ми заснували цю конференцію, цей новий майданчик для безпосереднього обміну думками, досвідом, обговорення нагальних потреб, для спільного пошуку шляхів вирішення проблем, для покращення економічного клімату, як для кожного окремого бізнесу, так і всієї нашої країни в цілому.

Всі ми розуміємо, що український бізнес зіштовхнувся з важкими викликами воєнного часу, але життя продовжується і всі ми маємо працювати на цьому «тиловому фронті» задля задоволення потреб країни, наших співгромадян та підтримки ЗСУ.

Тож маю надію, що цей новий майданчик, який має діяти на постійній основі, надаватиме нашим шановним підприємцям та партнерам потрібні інструменти і знання, що допоможуть зберегти й розвинути бізнес, постійно створювати нові робочі місця.

Впевнений, що ці деталі великого механізму допоможуть Україні впевнено крокувати до Перемоги, невпинно зміцнювати наш економічний та промисловий потенціал».

До участі в Конференції були запрошені міжнародні організації та представники українських установ, організацій, інституцій, що опікуються проблемами розвитку підприємництва в Україні. 

Фото-звіт з конференції дивіться за посиланням - /gallery/2925.html

Серед запрошених спікерів, були такі поважні особи:

  • Поповцев Олександр – т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації;
  • Коляденко Володимир – віце-президент Київської торгово-промислової палати;
  • Шабутінський Володимир – представник Державної служби України з питань праці;
  • Васильчук Олександр – заступник начальника управління забезпечення розвитку підприємництва Департаменту регуляторної політики та підприємництва Міністерства економіки України;
  • Андрій Ремізов – заступник директора з розвитку підприємництва — виконувач обов'язків директора  ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»;
  • Гапон Андрій – виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва;
  • Берзіньш Едвін – президент асоціації «Український логістичний альянс»;
  • Литвиненко Оксана – заступник начальника управління мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк»;
  • Паладієва Яна – керівник програми Інноваційних Ваучерів «Український Фонд Стартапів. Можливості сьогодення»;
  • Антипенко Вадим – заступник керуючого філії – Головне управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.