КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2022

У Києві тривають ремонти автошляхів – дорожники влаштовують покриття на вул. Ентузіастів, Льва Толстого та Володимирському узвозі

Столичні дорожники продовжують ремонт автошляхів. Наразі роботи тривають на низці вулиць. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Тривають роботи на вул. Ентузіастів. На північній частині вулиці влаштовано піщано-щебеневу подушку. На ній стелитимуть нове асфальтове покриття. Нині триває підготовка до асфальтування. Самі роботи виконають за сприятливих погодних умов», – наголосив Микола Поворозник.

Крім того, на вулиці Льва Толстого основні роботи виконують на вихідних. Упродовж суботи та неділі дорожники влаштовують нове асфальтове покриття.

«Найближчими вихідними планують асфальтувати ділянку від естакади на залізничний вокзал до вул. Митрополита Липківського. Також тривають роботи з влаштування покриття тротуарів і велодоріжок. Заплановано встановити й антипаркувальні стовпчики», – розповів Микола Поворозник.

На частині Володимирського узвозу відкрили рух оновленою ділянкою. Зокрема, авто запустили нововлаштованою бруківкою у середній частині дороги.

«Відновлено 3,8 тисячі квадратних метрів покриття. Наразі роботи ще тривають. Загальна площа ремонту, який виконують цього року на узвозі, – близько 4,5 тисячі квадратних метрів», – сказав Микола Поворозник.

Нагадаємо, що  роботи на Володимирському узвозі – це продовження ремонту, який розпочали торік. У 2021-му оновили гранітну бруківку на площі 1,6 тисячі квадратних метрів.

За інформацією:https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.