КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2021

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня українського добровольця

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня українського добровольця

Шановні військовослужбовці, воїни-добровольці!

14 березня вся Україна відзначає День українського добровольця. У цей день ми вшановуємо подвиг справжніх патріотів, які добровільно вирушили в зону антитерористичної операції, щоб захищати незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю всіх тих героїв-добровольців, які не повернулися додому, їх подвиги назавжди залишаться в серцях кожного з нас. Вічна пам'ять Героям!

Висловлюю велику вдячність та повагу тим добровольцям, які сьогодні мужньо та хоробро захищають честь і гідність батьківщини. Ви справжні Герої України, Ви є прикладом  патріотизму та любові до рідної землі.

Тож сердечно вітаю усіх захисників добровольців зі святом! Нехай щаслива доля буде прихильною до кожної вашої родини та нашої рідної України. Зичу всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні! 

Слава Героям України!

 
З повагою, щиро
Голова Шевченківської районної 
в місті Києві державної адміністрації          Олег ГАРЯГА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.