КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2020

Відтепер підприємці можуть отримати консультації он-лайн щодо розміщення рекламних засобів

Відтепер підприємці можуть отримати консультації щодо розміщення рекламних засобів за правилами у режимі он-лайн. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

«Кожного вівторка до нас на консультації приходять безліч людей. Усі вони знаходяться в одному закритому приміщенні, а на сьогодні, з причини різноманітних вірусів та захворювань, це стає небезпечно. Тому ввели необхідні міри для безпеки наших громадян. Ми тестуємо нову функцію – консультації он-лайн. Кожен зможе отримати потрібну йому інформацію просто з дому. А якщо ця функція стане популярною, то ми її залишимо на постійній основі», – наголосив Олександр Смирнов.

Відтак, щовівторка із 14:00 до 16:00 проходитимуть консультації он-лайн. Просто заходьте в Телеграм (https://t.me/kyivreklama) і ставте запитання:  щодо розміщення рекламних засобів, які документи потрібні, як повинна виглядати вивіска тощо. Спеціалісти КП «Київреклама» нададуть максимально повне роз’яснення щодо ваших питань.

Нагадаємо, що кожен підприємець також має змогу скористатися онлайн-сервісом щодо розміщення вивісок. Для економії часу, заявку можна подавати у режимі онлайн. Відповідь про відповідність чи невідповідність вивіски правилам надходить протягом 10 робочих днів: https://eadv.kyivcity.gov.ua.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.