Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 27-ме серпня: куди піти у Києві

Опубліковано 27 серпня 2019 року о 09:39

Вихідні промайнули швидко, але тішить, що робочий тиждень починається з вівторка. І ми знаємо, де приємно провести вечір. Сьогодні на вас чекають розповідь про малознані шедеври українського мистецтва, популярна музика Джона Вільямса (автора саундтреків до Зоряних війн та Гаррі Поттера), виступ неймовірного піаніста Любомира Мельника, відкриття нових виставок та багато іншого. 

ВЕЧІР З ДИЗАЙНОМ.

Виставка "Класика майбутнього"

Проєкт включає в себе художні образи та об'єкти, що стали легендами світового дизайну і відображають тенденції сучасного суспільства: естетичність, екологічність та відповідальне споживання. Обіцяють показати сучасні напрямки руху суспільства через дизайн. Відвідувачі побачать ймовірність нашого майбутнього, яке вже стає сьогоденням.

Коли: 10.00 - 19.00
Де: Національний музей Тараса Шевченка, бул. Шевченка, 12
Вхід вільний


ВЕЧІР АКТУАЛЬНИЙ.

Зустріч з творчою групою фільму «Іловайськ 2014»

Учасники творчої групи фільму "Іловайськ 2014. Батальйон Донбас" перед прем'єрою всеукраїнського прокату покажуть ексклюзивні кадри та опишуть знімальний процес.
Фільм ґрунтується на подіях серпня 2014 року. Крім професійних акторів, у зйомках задіяні десятки бійців батальйону, що вижили в Іловайському котлі. 

Коли: о 18.30
Де: Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану, Майдан Незалежності, 18/2
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. 

Українське мистецтво без шароварів

Це новий компактний погляд на українську візуальну культуру на прикладі окремих шедеврів українського мистецтва різних часів. 
Чому українське образотворче мистецтво вже понад 2000 років є невід’ємною частиною європейської культури, та як саме відбувалася його взаємодія зі світовим мистецтвом. На вас чекає Україна від Алімпія до Архипенка, від фресок склепу Деметри до мозаїк Алли Горської. Разом зможемо насолодитись шедеврами українського Ренесансу, якого нібито не було, та дізнаємося, що більшість шедеврів національного мистецтва знаходяться сьогодні за межами України.

Коли: о 19.00 
Де: INVERIA flow space, вул. Володимирська, 49А, К
Вартість квитків: 400 грн.


ВЕЧІР З МИСТЕЦТВОМ.

Груповий арт-проект "Emoveo"

Назва виставки «Emoveo» (лат. - вражаю, хвилюю) відсилає нас до роздумів про природу емоцій і почуттів. Емоції - це особливий вид психологічних станів людини. Але чи замислюємося ми, що це таке і в чому відмінності між цими поняттями, як вони впливають на наше життя, і як навчитися їх зчитувати. Арт-проект за участю авторів Тетяни Русецької, Тетяни Колісник, Поліни Кузнєцової, Євгена Примаченка. Експозиція виставки складається з живописних полотен, а також скульптури.

Коли: о 19.00
Де: Gallery 83, вул. Тарасівська, 3а
Вхід вільний

Микола Кривенко. «Контурні карти». Живопис. Скульптура. Акварель

 

Учнівські контурні карти - це німі бланки з географічної основою і координатної сіткою. У разі художніх абстракцій в системі координат немає ніякої географії, вона або умовна або вторинна. На перший план в ній виходить сам художник і його глядач.

Коли: о 19.15
Де: BARVY, вул. Мечникова, 3
Вхід вільний


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ. 

John Williams / Саундтреки з фільмів

У рамках фестивалю оркестрової музики «Літні музичні промені» звучатиме музика одного з найуспішніших кінокомпозиторів сьогодення – американця Джона Вільямса. На вас чекатимуть саундтреки з фільмів «Індіана Джонс», «Піймай мене, якщо зможеш», «Термінал», «Сам удома», «Далеко-далеко», «Список Шиндлера», «Гаррі Поттер», «Зоряні війни» у виконанні Національного академічного духового оркестру України.

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2
Вартість квитків: 100-300 грн.

Любомир Мельник. Найшвидший піаніст планети

Любомир Мельник - композитор і піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Класично навчений, він сильно вплинув на рух мінімалізму на початку 1970-х років. Він розробив власну унікальну мову для фортепіано, названу на честь принципу збереження безперервного, неперевершеного потоку звуку.
Композиції Любомира Мельника переносять слухача у нові сфери. Бачити й чути один з його живих виступів – це відкриття нового розумного досвіду.

Коли: о 20.00
Де: Caribbean Club Concert-Hall, вул. С. Петлюри 4, 
Вартість квитків: 390-1480 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux