Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 22-ге cерпня: куди піти у Києві

Опубліковано 22 серпня 2019 року о 09:35
фото

Ми знаємо, де провести вечір четверга цікаво та корисно. Сьогодні на вас чекають лекції прро емоційний інтелект, керування гнівом та правила безпеки в Тіндері, розповідь про подорож древніми місцями турецької Месапотамії, дуже чорна комедія, вечірня екскурсія в музеї з коганцями, відкриття нових виставок, секрети Артура Конан Дойля, безкоштовний кінопоказ "Брами", насичена програма фестивалю високого мистецтва в Софії Київській та багато іншого. 

ВЕЧІР ВРАЖЕНЬ.

Bouquet Kyiv Stage

Продовжується Другий фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage, на якому буде багато музики, кіно, бесід, виставок та інших культурних заходів. Детальніше ми писали тут. Сьогодні ви зможете почути і побачити:

16:30 – Бесіда під ясенем з Богданом Будзаном
18:00 – Олексій Гринюк. Концерт «Appassionato»
19:00 – Кінобукет від київського міжнародного кінофестивалю «Молодість»
19:00 – «Звуки сказу». Олеся Здоровецька
19:30 – Культурний міст: Кремнієва Долина — Україна
21:00 – Концерт «Бароко на пленері» від Open Opera Ukraine»

Де: Софія Київська, вул. Володимирська, 24; Золоті ворота, вул. Володимирська, 40-а.
Вхід: за вартістю квитка до заповідника (50 грн).


ВЕЧІР З ЕМОЦІЯМИ

Керування гнівом

Як не жалкувати про свої вчинки, які зроблені під дією емоцій? Як навчитись опановувати свій гнів і розвивати емоційний інтелект?  На всі ці питання ви почуєте відповідь вже 22 серпня о 19:00 на лекції. А саме: яку функцію виконує ГНІВ і для чого він необхідний, де знаходиться твоя «Точка кипіння», за яких умов ГНІВ може бути корисним, а при яких ні, що необхідно для зниження градуса роздратування в житті, які існують способи для управління гнівом?

Коли: о 19.00
Де: Діалог хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний. Реєстрація 

Емоційний інтелект у роботі

Як бути, якщо складно знайти контакт із колегами? Або коли я розумію, що моя надмірна емоційність / емоційна скупість заважає кар'єрному просуванню? На лекції розбиратимуться, що таке емоції і навіщо вони нам потрібні, чому буває так складно в них розібратися і що з цим робити, психотипи особистості: як визначити свій психотип і використовувати сильні сторони в роботі.

Коли: о 19.30
Де: Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31 
Вартість квитків: 250 грн.


ВЕЧІР МАНДРІВ.

Турецька Месопотамія: слідами шумерів, хеттів і не тільки

Андрій Яковенко та Зоя Зінов'єва вже 6 років мандрують Туреччиною, а цьогоріч відвідали Турецьку  Месопотамію - найбільш «не-турецкую» часть країни. Будинок, де народився Авраам, руїни шумерського університету, дача персидського царя Дарія - про це і багато іншого розкажуть під час зустрічі. 

Коли: о 19.00
Де: Бібліотека КПІ, проспект Перемоги, 37
Вхід вільний, реєстрація


ВЕЧІР ЛІТЕРАТУРНИЙ.

Артур Конан Дойл проти Шерлока Холмса

Сер Артур Конан Дойл прожив насичене життя. Його справжньою професією була медицина, а всю свою літературну кар'єру він хотів писати про пригоди. Образ Шерлока Холмса його невпинно переслідував і обтяжував, незважаючи на те, що зробив його чи не найбільш високооплачуваним письменником у Британії і всьому світі. 

Коли: о 19.00
Де: INVERIA flow space, вул. Володимирська, 49А
Вартість квитків: 400 грн.


ВЕЧІР АКТУАЛЬНИЙ.

Тіндер: як не вляпатись

Насправді за нікнеймами і класними фотографіями у профілях можуть ховатися зовсім не ті люди, а часом і шахраї. Крістіна Шапран розповість як з холодним розумом і виваженістю підходити до цього додатку-знайомств, а саме: що можна дізнатись про людину з її аватарки, у що можна вляпатись на сайті знайомств? як зрозуміти що тебе «розводять», «давай офлайн»: правила безпеки на побаченнях.

Коли: о 19.00
Де: Діалог хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР З МИСТЕЦТВОМ: дві виставки в одному місці

Анжеліка Гончар. ALIUM

ALIUM присвячений людям з яскраво вираженими особливостями тіла. Художниця Анжеліка Гончар за допомогою різних медіа демонструє історії людей, які пережили сильну фізичну та емоційну біль, але зуміли прийняти себе і полюбити своє тіло. Проєкт включає в себе історії одинадцяти людей, у кожного з них свої особливості. В експозиції будуть представлені скульптури, а також відео, в якому кожен учасник розповідає свою життєву історію: з якими труднощами довелося зіштовхнутися, що пережити і зрозуміти, щоб рухатися далі.

Проект Blue Monday

 

Blue Monday - це псевдонаукова назва найбільш сумного дня в році і найдовшої пісні в історії британських хіт-парадів. Сумний понеділок символізує сезонну тугу, яка найбільш гостро відчувається після вихідних і відпусток. Художники розглядають це явище не як перехід від піднесеного настрою до занепаду, а як два полюси, які існують одночасно. Загострений стан в суспільстві і стреси підвищують попит на веселощі. Таким чином, свідомість шукає можливість чинити опір небажаній реальності. 
На виставці буде представлена графіка Бориса Кашапова, живопис і два масштабних настінних розписи Романа Михайлова і APL315, створені у дворі галереї Лавра. 

Коли: о 19.00
Де: Галерея мистецтв "Лавра", провулок Лаврський, 9
Вхід вільний


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ. 

Ф.Мендельсон-Бартольді- Концерт для скрипки з оркестром мі мінор

У рамках фестивалю оркестрової музики «Літні музичні промені» звучатиме музика, створена в ХІХ столітті, німця Фелікса Мендельсона-Бартольді та француза Поля Дюка. Солісткою виступить молода скрипалька Юлія Ван – лауреатка міжнародних конкурсів. Цього вечора в її виконанні звучатиме знаменитий Скрипковий концерт Фелікса Мендельсона-Бартольді.

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2
Вартість квитків: 80-400 грн.

На Шапку - Камерний оркестр "Київ"

 

Серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців. Музиканти грають найкраще, а гості інколи приносять з собою подарунки, частування, або те що зробили своїми руками і що можна продати. Перед сценою стоїть шапка. У шапку, традиційно, глядачі кидають гроші. Гроші передають волонтерам центру 9/11 і фонду «Свої» і буквально рятують життя людям.

Коли: о 19.00
Де: Х.Л.А.М., вул. Межигірська, 23/22
Вхід вільний


ВЕЧІР В КІНО.

Кінокульт. «Брама»

Події розгортаються навколо родини, яка мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Таємнича баба Пріся може похизуватися знайомством з русалками та добірним запасом галюциногенних грибів. Її донька Слава допомагає по господарству, а онук Вовчик мріє про подорож до великого міста. Їхнє мирне життя закінчується з містичним попередженням про майбутню катастрофу.

Коли: о 19.59
Де: двір Українського радіо, вул. Хрещатик 26
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ

Театралізована екскурсія «В боротьбі за незалежність»

Саме буремне ХХ століття двічі дало змогу Українській нації вибороти свою Незалежність. Ці надзвичайно драматичні та яскраві сторінки назавжди залишилися у пам'яті українців попри всі намагання радянського режиму стерти навіть спогад про них. Події Першої світової війни, Української революції 1917-1921 років, радянського терору, дисидентського руху оживуть перед очима відвідувачів під час вечірньої театралізованої екскурсії з каганцями «В боротьбі за незалежність».

Коли: о 20.00
Де: Національний Музей Історії України, вул. Володимирська, 2
Вартість квитків: 150 грн.


ВЕЧІР В ТЕАТРІ. чорна комедія та Агата Крісті

Кицюня: Дикий театр

Патрик - жорстокий і безжалісний вбивця, що тримає у страху всю Ірландію. Він не знає ні пощади, ні сентиментів. Як ураган він мчиться по країні, змітаючи все і всіх на своєму шляху. І є лише одна істота у цілому світі, до якої Патрик має справжні почуття. Але з нею стається біда, і під приціл месника-м’ясника потрапляє цілий острів.

Коли: о 20.00
Де: Сцена 6, вул. Васильківська, 1
Вартість квитків: 150-500 грн.

Всі її вбивці Агати Крісті

 

Виставу "Всі її вбивці" створено за спогадами всесвітньо відомої англійської письменниці Агати Крісті. Головні персонажі вистави: Агата Крісті (вона ж Агата Міллєр і Агата Меллоуен), детективи месьє Еркюль Пуаро, містер Гастінгс і міс Марпл. На глядачів чекає багато цікавої інформації та незабутніх позитивних емоцій.

Коли: о 20.00
Де: Київська фортеця, бул. Лесі Українки, 12-14 
Вартість квитків: 125 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux