Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 21-ше серпня: куди піти у Києві

Опубліковано 21 серпня 2019 року о 09:39
фото

Половина робочого тижня вже позаду, і ми знаємо де корично та приємно провести вечір. Сьогодні на вас чекають лайфхаки про організацію омріяної подорожі, розповідь про палаци і замки Баварії, прем'єра стрічки "Поліна і таємниця кіностудії", комедія про чоловіка і дружину, які помінялися тілами, цілий букет вражень на фестивалі Bouquet Kyiv Stage та багато іншого. 

ВЕЧІР ВРАЖЕНЬ. Bouquet Kyiv Stage

Продовжується Другий фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage, на якому буде багато музики, кіно, бесід, виставок та інших культурних заходів. Детальніше ми писали тут. Сьогодні ви зможете почути і побачити:

16:30 – Бесіда під ясенем з з Олегом Дерев'янком
18:00 – Концерт майстрів воркшопів U Artist Music «Love!»
19:00 – Кінобукет від проекту «Дивись українське!»
19:30 – Бесіда під ясенем з Іллєю Пономарьовим
21:00 – «Барвінок наддніпрянських сурм». Гурт Dz'ob

Де: Софія Київська, вул. Володимирська, 24; Золоті ворота, вул. Володимирська, 40-а.
Вхід: за вартістю квитка до заповідника (50 грн).


ВЕЧІР КОРИСНИЙ. Як перестати хотіти і почати подорожувати

За плечима Тетяни Дробязко понад 58 країн і територій світу, багато з цих подорожей були дуже бюджетними. Але найголовніше, вони були комфортними і унікальними.
На семінарі Тетяна дасть покрокову інструкцію підготовки будь-якої подорожі. 36 кроків, які потрібно зробити від моменту появи мрії до початку її реалізації.

Коли: о 19.00
Де: Бібліотека КПІ, проспект Перемоги, 37
Вхід вільний, реєстрація


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. Як знайти себе і як себе не втратити

Віце-прем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції розповість про те, як шукала свій професійний шлях та з якими несподіваними  викликами зустрічалася протягом громадської та політичної кар’єри.

Коли: о 19.00
Де: Діалог хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний. Реєстрація 


ВЕЧІР МИСТЕЦЬКИЙ. Арт-бесіди з Анною Владимирською. Палаци і замки Баварії

За приблизними підрахунками в Баварії близько 300 замків. В арт-подорожі ви опинимося в баварських замках короля-романтика, Людвіга II. Фантастичний Нойшванштайн - занесений в список ЮНЕСКО, і блискучий Ліндерхоф, що вражає розкішшю. Це справжні архітектурні шедеври і скарбниці образотворчого мистецтва. А ще відвідаєте Монастир Етталь або Абатство Етталь.

Коли: о 19.00
Де: Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7 
Вартість квитків: 180 грн.


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ. Вівальді-П’яццолла – «ПОРИ РОКУ»

Пори року – одна із найпопулярніших тем в історії мистецтва.Київський камерний оркестр представить на сцені Національної філармонії «Пори року» Антоніо Вівальді та «Пори року в Буенос-Айресі» Астора П’яццолли. Створені в різні часи, в різних країнах, у різних стилях, обидва твори належать до найпопулярнішого репертуару світової класики.

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2,
Вартість квитків: 100-500 грн.


ВЕЧІР В КІНО. Знакові картини та довгоочікувана прем'єра

Показ та обговорення фільму «Лебедине Озеро. Зона» (1989 рік)

«Лебедине Озеро. Зона» – повнометражний художній фільм Юрія Іллєнка, знятий у 1989 році за сценарієм Сергія Параджанова. Прем'єра фільму відбулася на міжнародному кінофестивалі в Каннах у 1990 році, тоді ж він був представлений глядачам в СРСР. Майже без слів, створений в характерній для Юрія Іллєнка стилістиці «поетичного кіно», фільм-антиутопія зображає кілька днів з життя втікача з в'язниці, який переховується всередині монументального скульптурного об'єкту «Серп та молот». Сцени «зони» знімалися в одній із справжніх зон суворого режиму, де в 1970-х роках відбував строк покарання Сергій Параджанов. Герої фільму не мають імен, уособлюючи в собі усіх громадян СРСР. 

Коли: о 19.00
Де: PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2, 4-й поверх 
Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова

Показ документального фільму "Завод"

 

Стрічка присвячена феномену васильківської майоліки у час її розквіту в обличчях та фактах, які оживають у свідченнях тих, хто створював самобутній та якісний асортимент майолікового виробництва Заводу. Сергій Денисенко та Неллі Ісупова розповідають про власний досвід участі у виробництві та свободи художнього самовираження за часів роботи на Васильківському майоліковому заводі. У фокусі наративу – й історія творчого подружжя Протор’євих, які не залишили по собі нащадків, але стиль життя і творчості та унікальний майоліковий доробок яких назавжди залишився у пам’яті їхніх колег та друзів по Заводу.

Коли: о 19:00
Де: Urban Space 500, вул. Бориса Грінченка, 9
Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією

Поліна і таємниця кіностудії: Прем'єра в кінотеатрі "Флоренція"

Поліна нічого не знає про своє минуле і батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою та двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає внебезпечну подорож світами інших кінофільмів. Тут дівчина знаходить нових друзів, за допомогою яких вона має розгадати всі загадки та дізнатись правду про власну родину.
День глядача буде сповнений цікавими знайомствами з командою фільму, зустріччю з акторами - виконавцями головних ролей Поліною Печененко та Василем Вірастюком, інтерактивом і, звісно, мандрівкою за лаштунки таємниць кіностудії. 

Коли: о 19.00
Де: Кінотеатр Флоренція КП"Київкінофільм", пр. Маяковського, 31
Вартість квитків: 40 грн. 

Звуки і образи / «Баскія: Вибух реальності», реж. Сара Драйвер

 

Документальна стрічка «Баскія: Вибух реальності» про молоді роки американського художника Жана-Мішеля Баскії. Фільм показує життя Жана-Мішеля Баскії до того, як він став знаменитим, а також Нью-Йорк, людей і мистецькі рухи навколо нього, що сформували майбутнього художника.

Коли: о 21.00
Де: Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 12, Вулична сцена
Вартість квитків: 80 грн. 


ВЕЧІР В ТЕАТРІ. Втрачене кохання та обмін тілами

Вистава “Кава поспіхом або сніданок в наручниках”

Ця історія не про нещасну любов, а про упущену. Тієї, яку люди часом втрачають в хаосі життя, коли не відразу розуміють що саме їм потрібно. Вистава має складну, химерно розгалужену структуру з безліччю сюжетних ліній. Однак до фіналу все лінії сходяться, в одному яскравому вузлику.

Коли: о 19.30
Де: Caribbean Club, вул. Симона Петлюри, 4
Вартість квитків: 150-240 грн.

Витівки Ангелів

 

Весела комедія положень, оповідає про те, як чоловік і дружина переселилися в тіла один одного. Спочатку герої сприймають те, що трапилося з ними, як справжню трагедію. Але, поступово змирившись, вони знаходять в своєму новому положенні маленькі радості і приємності. У головній чоловічій ролі виступає Володимир Горянський, а головну жіночу роль зіграє Руслана Писанка.

Коли: о 19.00
Де: Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України, вулиця Михайла Грушевського, 30/1
Вартість квитків: 150-390 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux