Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 20-те cерпня: куди піти у Києві

Опубліковано 20 серпня 2019 року о 09:18
фото

Вечір вівторка може бути цікавим, і ми в цьому допоможемо. Сьогодні на вас чекають спогади очевидця про Іловайські події, розповідь про феномен фотографа Бориса Михайлова, прем'єра стрічка про кар'єру скандального голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, перегляд опери "Тоска" на великому екрані, музика Енніо Морріконе та багато вражень на фестивалі високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage (класика, джаз, кіно і виставки).

ЗА ПОКУПКАМИ. Дні українських брендів

Український дім запрошує  у зручний виставковий простір, відкритий для всіх бажаючих, хто цікавиться усілякими новинками. На виставці ми представлять бренди  для жінок і чоловіків, фантастичні аксесуари. Багато цікавого ви побачите вперше.

Коли: 11.00 - 19.00
Де: Міжнародний конгрес-центр «Український дім», вул. Хрещатик, 2
Вхід вільний


ВЕЧІР ВРАЖЕНЬ.

Bouquet Kyiv Stage

Продовжується Другий фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage, на якому буде багато музики, кіно, бесід, виставок та інших культурних заходів. Детальніше ми писали тут.  Сьогодні ви зможете почути і побачити:

16:30 – Бесіда під ясенем  з Вікою Федоріною та Євгеном Головахою
18:00 – Фінальний концерт учасників диригентських та вокальних воркшопів
19:00 – Кінобукет від об'єднання «Сучасне Українське Кіно»
19:30 – Бесіда під ясенем з Вікою Федоріною та Олексієм Войтенком
21:00 – Гай Мінтус & Kyiv Fantastic Orchestra «На орлиних крилах»

Де: Софія Київська, вул. Володимирська, 24; Золоті ворота, вул. Володимирська, 40-а.
Вхід: за вартістю квитка до заповідника (50 грн).


ВЕЧІР СПОГАДІВ. Щоденники пам'яті Романа Зіненка

Презентація книг про Іловайськ авторства Романа Зіненка – колишнього морського піхотинця, добровольця батальйону «Дніпро-1», учасника іловайських подій. Обидва його видання – «Іловайський щоденник» і «Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії» – ґрунтуються на спогадах сотні солдатів, офіцерів, інших учасників Іловайської трагедії, на результатах окремих журналістських досліджень, звітах тимчасової слідчої комісії Верховної ради, а також на вивченні відео- та фотоматеріалів, що стосуються боїв під Іловайськом. На сьогодні це дуже чітка інформація про Іловайський котел.

Коли: 20 серпня о 18:30.
Де: Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану, майдан Незалежності, 2 (другий поверх Будинку профспілок).
Кількість місць обмежена, прохання зареєструватися.


ВЕЧІР БЛАГОДІЙНИКІВ. Балачки про добро: тусовка добродіїв

Центр розвитку благодійності організовує нетворкінг добродіїв для обміну досвідом, натхненням, інформацією і об'єднанню заради добра! Співпраця - це не просто гарна ідея, а єдиний шлях для реальних змін.  Це зустріч для керівників і волонтерів соціальних проектів, благодійних фондів; КСВ-фахівців; власників відповідального бізнесу і всіх, хто прагне змінити світ. 

Коли: о 19.00
Де: Urban Space 500, вул. Бориса Грінченка, 9
Вхід вільний


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. «Феномен Бориса Михайлова»: лекція Лесі Кульчинської

У фокусі лекції – стосунки глядача з роботами Бориса Михайлова. На думку Лесі Кульчинської, фотографії Бориса Михайлова дають доступ до таємниці про кожного чи кожну з нас. Але що саме показують ці фотографії такого, чого нам не видно поза ними і яким чином Михайлов отримує доступ до цього секретного знання? Відповідаючи на ці запитання, лекторка розкриє концепт «агрессивного образу» Михайлова, згадає його зацензуровану персональну виставку в Харкові, та пояснить, чому створенне ним зображення стає забороненим.

Коли: о 19.00
Де: PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2 
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР В КІНО: Тоска, голлівудський продюсер та експерименти

Вечір експериментального українського кіно

Другий вечір українського кіно і дві експериментальні стрічки. «Івушка»  - це комікс-фільм, екранізація панк-опери ансамблю "Кукли Клауса". Були такі реальні події у Севастополі 1987 року. Масова бійка за участю сотен людей: місцевої гопоти, курсантів-моряків, міліції.  І була легенда по них – це майже сучасний фольклор, а легенди завше про любов і про хлопців, які не поділили любов дівчини. Другий фільм «Процес» - історія про самотнього, але впертого Йозефа К, про суд над ним. Процес без назви причини арешту, публічне висміювання і… самотній Йозеф К розуміє, що весь судовий процес - це його суд над самим собою, і щоб звільнитися, йому доведеться переглянути своє ставлення до процесу.

Коли: о 19.00
Де: Палац Культури Куренівка, вул. Костянтинівська, 73 
Вхід вільний, невеликі грошові пожертви вітаються

Вайнштейн – київська прем'єра

 

Про злет та стрімке падіння кар'єри скандального голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.  Стрічка Урсули Макфарлейн проливає світло на те, як Вайнштейн здобув успіх та впродовж десятиліть послуговувався величезною владою. Безліч судових процесів у справі про сексуальні домагання та зґвалтування сталися трохи менше двох років тому, але недоторканність головного продюсера Голлівуду зруйнувалася в мить, а заразом і його кар'єра, яку він будував роками. У зйомках фільму взяли участь жертви продюсера, в тому числі акторки Розанна Аркетт, Пас де ла Уерта та Еріка Розенбаум, колишня співробітниця однієї з компаній Вайнштейна Гоуп Ексінер Д'Амор та багато інших жінок.

Коли: початок вечірки о 19.00, показ о 20.00
Де: Сінема Сіті, вул. Антоновича, 176
Вартість квитків: 150 грн.

Цюрихський оперний театр: Тоска

Драматичний подих мелодій і трагічне напруження, що не полишає до останніх нот — все це про одну з найрепертуарніших опер сучасності «Тоска». 
Історія любовного трикутника італійської співачки Флорії
Тоски, художника Каварадоссі та начальника таємної поліції Скарпіа, завдяки своїй неординарності вже давно посіла почесне місце серед шедеврів оперної музики XX століття. Окрім одвічних тем кохання та зради, Пуччіні яскраво розгортає мотиви жіночої помсти й політичної інтриги — адже дія опери услід за п'єсою Вікто'єна Сарду розгортається за часів боротьби Італії з австрійською деспотією.

Коли: о 20.00
Де:  Баттерфляй ДеЛюкс, вулиця Антоновича, 50
Вартість квитків: 150-250 грн.


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ: саундтреки та джаз

Ennio Morricone / Лицар кохання

Енніо Морріконе написав музику до понад 400 фільмів і телесеріалів, знятих в Європі та США. Цього разу на вас чекатимуть саундтреки з фільмів «Недоторканні», «Місія», «Хороший, поганий, злий», «Приходь одного вечора повечеряти», «За жменю динаміту», «Новий кінотеатр “Парадиз”», «Професіонал», «Одного разу в Америці», «Легенда про піаніста» у виконанні Національного академічного духового оркестру України (диригент – Михайло Мороз).

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України,  Володимирський узвіз, 2
Вартість квитків: 100-500 грн.

Джаз рояль на пляжі

 

Андрій Соловйов і його джаз-банда розфарбують Ваш вечір джазовими фарбами. Концерт, де головний інструмент саме рояль.  Музика від початку XX століття і до сьогоднішніх днів. Справжній атмосферний джаз. Авторська музика Андрія, композиції , які співали Елла Фіцдеральд, Тоні Беннет, Нет Кін Коул, Етта Джеймс та багато інших світових зірок. Прекрасне віртуозне володіння інструментом, найвідоміші джазові хіти переплетені з авторськими композиціями самого Андрія.

Коли: о 20.00
Де: ЮБК, Труханів острів
Вартість квитка: 300 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux