Відбулося чергове засідання спостережної комісії при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

26 вересня 2019 року відбулося чергове  засідання спостережної комісії при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. В порядок денний було включено 8 питань. Серед них заслухали звіт про проведену роботу станом на 26.09.2019 року із особами, які відбувають покарання без позбавлення волі, від таких організацій: Шевченківський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – директор Євсеньова Валентина Петрівна, сектор ювенальної пробації м. Києва філії ДУ “Центр пробації”у місті Києві та Київський області – начальник Яцун Вікторія Миколаївна, дільничий офіцер поліції, по роботі із особами, які повернулися з місць позбавлення волі, Шевченківського УП у м. Києві – Наливка Тетяна Валентинівна.

Також, одним із найголовнішим питанням порядку денного спостережної комісії стояло узгодження проведення культурного заходу для осіб, які відбувають покарання в ДУ “Київський слідчий ізолятор”. Свої пропозиції висловили державні та неурядові організації, які були пристуні на засіданні спостережної комісії, а саме: Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації – заступник начальника Брієдіс Алла Павлівна, ГО “Жінки Оболоні” – Кулешова Людмила Григорівна – заслужена артистка України та представник благодійного Фонду Девіда Лінча в Україні – Скороход Руслан Леонідович. Всі пропозиції було передано заступнику начальника по соціально – виховній та психологічній роботі в ДУ “Київський слідчий ізолятор” – Логвиненку Сергію Дмитровичу, для узгодження та можливості проведення на території ізолятора.

До засідання спостережної комісії долучився заступник начальника центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції з питань дотримання прав засуджених та осіб, узятих під варту – Литвинова Юлія Анатоліївна, яка повідомила про те, що готова співпрацювати зі спостережною комісією при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації для більш ефективної роботи та дотримання прав засуджених та осіб узятих під варту.

Перейти до спискуВерсiя для друку