Головна  →  Анонси  →  19 лютого 2024

Зустріч з дипломатичними та торговими Представниками

29 лютого 2024 р. (четвер) з 10.00 до 16.00 у приміщеннях Київської ТПП (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 55) відбудеться традиційне щорічне засідання членів Київської ТПП з дипломатичними і торговими представниками зарубіжних посольств в Україні та Міжнародними організаціями, бізнес-асоціаціями та компаніями, які займаються сприянням розвитку підприємництва.

Захід буде зосереджений на побудові та розширенні торговельно-економічних зв’язків між українськими та іноземними підприємцями, сприянні розвитку підприємництва та обміну досвідом між іноземними підприємцями.

Отримані матеріали дипломати зможуть використати для підготовки пропозицій представникам бізнесу та урядам своїх країн для налагодження торговельно-економічних зв’язків з Україною.

Захід включатиме:

  • Пленарне засідання: учасники матимуть можливість обговорити ключові аспекти розвитку торговельно-економічних відносин. 
  •  Індивідуальні зустрічі та переговори: керівники підприємств зможуть вести переговори з представниками зарубіжних посольств та міжнародних організацій, спрямовані на розвиток партнерських відносин та відкриття нових можливостей.

Очікується також  участь послів Бразилії, Пакистану,Чехії, Чорногорії, Узбекистану. Керівників торговельно-економічних місій Австралії, Німеччини, Франції, Великобританії,Пакистану, Польщі, Литви, В’єтнаму, Канади, Ізраїлю, Узбекистану, Бразилії, Індії, Данії, Австрії, Бельгії, Норвегії, Іспанії, Словенії, Єгипту, Аргентини, Італії, Казахстану, Лівії, Молдови, Нідерландів, Португалії, Румунії, Туреччини, Фінляндії, Швеції.

А також міжнародні організації, бізнес-асоціації та фірми, які займаються сприянням розвитку підприємництва.

Окрім цього, на заході буде представлено «Каталог експортерів міста Києва», а всі учасники отримають флаєр з посиланням на електронну версію каталогу, що містить інформацію про 126 підприємств-експортерів.

Організаційний внесок для участі у заході складає:- 1500 грн. з ПДВ на 1 особу для VIP-членів Київської ТПП,- 1800 грн. для членів палати,- 2000 грн. для інших підприємців.

Попередня онлайн-реєстрація обов’язкова за посиланням 

Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь у цьому заході, що обіцяє стати важливою платформою для розвитку бізнесу та підтримки міжнародного співробітництва.

 Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до Центру підтримки бізнесу Київської ТПП за контактними даними нижче

*Контактна інформація:

Центр підтримки бізнесу Київської ТПП
Керівник Центру: Беліков Михайло Матвійович
Телефон: (044) 482-04-40(068) 702-04-71
Електронна пошта: [email protected]  


*Проект програми заходу додається.*

Перейти до спискуВерсiя для друку