Головна  →  Новини  →  10 вересня 2019

9 вересня 2019 року у день фізичної культури і спорту на стадіоні «Піонер» НТБ СДЮШОР-6 відбувся осінній Кубок голови Шевченківського району

9 вересня 2019 року у день фізичної культури і спорту на стадіоні «Піонер» НТБ СДЮШОР-6 відбувся осінній Кубок голови Шевченківського району

9 вересня 2019 року у день фізичної культури і спорту на стадіоні «Піонер» НТБ СДЮШОР-6, що на вул. Академіка Туполєва, 22-д відбувся осінній Кубок голови Шевченківського району.

Змагання з дитячої легкої атлетики IAAF - осінній Кубок голови Шевченківського району проходять вже четвертий рік поспіль.

У змаганнях приймали участь 25 команд, а саме 250 хлопчиків та дівчаток. Усі вони учні віком 12-13 років загальноосвітніх середніх шкіл Шевченківського району.
Учасники змагань гідно виборювали перемогу у естафетах з бігу, з бігу з прискоренням, з бігу змійкою, із стрибків з місця тощо.
За результатами змагань перемогу здобули команди шкіл:
1 місце - учні школи №27;
2 місце - учні школи №163;
3 місце - учні спеціалізованої школи №106.

Переможцям голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Гаряга Олег Олександрович особисто вручив кубок, а кожного призера змагань нагородив медаллю.

Всім іншим учасникам, які не зайняли призові місця, Олег Олександрович  вручив іменні подяки за участь в осінньому Кубку голови ШРДА.

«Діти - задоволені, батьки та тренери - пишаються своїми дітьми.
Я сповнений позитивними емоціями.
Добре, що в такий спосіб ми можемо популяризувати спорт та здоровий спосіб життя!
Спорт об‘єднує. »,- такими словами Олег Олександрович закрив ці змагання.

Перейти до спискуВерсiя для друку