Головна  →  Новини  →  10 червня 2019

Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга вручив ордери на квартири учасникам АТО

Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга вручив ордери на квартири учасникам АТО

10 червня 2019 року відбулося урочисте вручення ордерів на квартири учасникам АТО Шевченківського району міста Києва.

Очільник Шевченківського району Гаряга Олег Олександрович особисто вручив ордери на однокімнатні квартири в новобудовах по вул. Метрологічній сім’ям Мартищука Михайла Михайловича та Дядюшкіна Євгенія Миколайовича.

Мартищук Михайло Михайлович на квартирному обліку перебуває з 1982 року в загальній черзі, а з 7 травня 2015 року в першочерговому порядку за пільговою категорією «учасники бойових дій, залучені до антитерористичної операції».

Дядюшкін Євгеній Миколайович на квартирному обліку перебуває з 2013 року, а з 26 червня 2015 року в першочерговому порядку за пільговою категорією «учасники бойових дій, залучені до антитерористичної операції».

Після вручення ордерів Олег Олександрович привітав Михайла Михайловича та Євгенія Миколайовича, висловив слова вдячності та побажав щасливого життя і благополуччя в сім'ях.

Перейти до спискуВерсiя для друку