Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

В Територіальному центрі соціального обслуговування Шевченківського району міста Києва для дітей з інвалідністю проведено захід "Ми всі різні - ми всі рівні"

В Територіальному центрі соціального обслуговування Шевченківського району міста Києва для дітей з інвалідністю проведено захід "Ми всі різні - ми всі рівні"

Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей.

Саме з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей на території Територіального центру соціального обслуговування Шевченківського району м. Києва, для дітей з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні у Групі для надання соціальної послуги денного догляду дітям-інвалідам, 4 червня 2019 року було проведено культурно-розважальний захід «Ми всі різні – ми всі рівні».

Під час святкового концерту діти та їх батьки мали змогу насолодитись яскравими та цікавими виступами колективу фаєр-шоу та неймовірного вченого з науковим кріо-шоу, музичними номерами талановитих дітей з особливими потребами з театрального гуртка «Мажор» зі спеціальної школи «Надія» та спільними номерами з молодшим складом ансамблю музичних інструментів «Експромт» з КПДтЮ.

Також були проведені різноманітні майстер-класи (розпис печива, виготовлення іграшок-маріонеток, виготовлення китайських поробок та посадка живих кімнатних рослин), ігри та розваги за участю аніматорів. Близько 40 дітей отримали безліч приємних емоцій під час аквагриму, мехенді та спілкування з мімами, яке проходило без жодного слова, лише за допомогою жестів і міміки. Приємним завершенням свята став танцювальний флешмоб, а також солодка вата, смачнющий торт, безліч мильних бульбашок, повітряних кульок та подаруночки кожній дитині!
Основна мета свята – провести час весело та безтурботно, із піснями, танцями, іграми, приємними сюрпризами та подарунками, щоб діти з особливостями розвитку були щасливими та радісними. І ця мета досягнута!

Перейти до спискуВерсiя для друку