Головна  →  Новини  →  3 червня 2019

Діти Шевченківського району їдуть на оздоровлення до табору «EuroCamp – Межигір’я»

Діти Шевченківського району їдуть на оздоровлення до табору «EuroCamp – Межигір’я»

З метою організації літнього відпочинку дітей пільгових категорій керівництвом Шевченківського району досягнуто домовленість з ГО «НПУ «Межигір’я» та компанією «EuroCamp» щодо відпочинку на благодійній основі дітей-шeвчeнківців у таборі «EuroCamp – Межигір’я» з 03.06.2019 по 30.08.2019. Зміна складається з 6 днів цілодобового перебування, з понеділка по суботу включно. Впродовж літнього відпочинку Шевченківською РДА планується відправити 6 змін дітей пільгової категорій.

3 червня 2019 року біля адміністративної будівлі Шeвчeнківської районної в місті Києві державної адміністрації урочисто відбулося відправлення на відпочинок до табору «EuroCamp – Межигір’я» дітей учасників бойових дій – учасників АТО, сімей загиблих учасників АТО, багатодітних сімей, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На дітей чекає захоплива програма, яка включає окрім щоденного 5-разового харчування, ще й екскурсії, вивчення англійської мови, різні гуртки, майстер-класи, верхову їзду, катання на сігвеях, спортивні змагання, відвідування зоопарку, розваги та багато іншого.

Перейти до спискуВерсiя для друку