Головна  →  Новини  →  16 квітня 2019

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Сьогодні, у Шевченківській райдержадміністрації, під керівництвом заступника голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Миколаєнка Юрія Івановича відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Актуальне питання, яке обговорювали під час наради – це покращення санітарного стану території району, а саме, вивезення опалого листя та негабаритних відходів.  

Директор КП "Благоустрою Шевченківського району" проінформував присутніх про проведення робіт по ліквідації аварійних розриттів.

Під час наради також заслухали керівника КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району», який повідомив про план робіт з прибирання прибудинкової території, дворів, дитячих майданчиків, миття під’їздів, вчасне вивезення сміттєвих контейнерів.

21 квітня в Україні відзначають День довкілля. В рамках проведення  районного двомісячника благоустрою 20 квітня, у суботу, запропоновано організувати толоку у парку "Нивки". Працівники КП УЗН, разом з іншими структурними підрозділами адміністрації і просто небайдужими киянами працюватимуть у зелених зонах парку, облаштують квітники. Представник КП АТП повідомив, що графік вивезення твердих побутових відходів і негабаритного сміття складений і затверджений.

Традиційно на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". Наприкінці наради Юрій Іванович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку